R&Å2 med sin fjerde strake seier i 6.divisjon

Rekruttlaget til R&Å måtte virkelig slite for å slå Gjerdrum 2 tidligere denne uken. Hjemmelaget startet best, men bakerst hos R&Å stod Tobias Bråten Holt en solid match. Det skulle gå over en halvtime før gjestene fra Årnes kom til sin første store målsjanse i matchen. Den satt ikke i nettmaskene, men på lagets andre store satt den.Målscorer for R&Å 2 var Magnus Granmo Finset.

Thomas Buseth ble matchvinner med scoring like før slutt

Gjerdrum2 sjokkåpnet andre omgangen med scoring allerede i det første spilleminuttet ved Ferdas Heward. I det 78. spilleminutt kontret samme spiller inn 2-1 til vertene. R&Å2 hadde imidlertid på ingen måte tenkt å gi seg, og to minutter etter at Gjerdrum tok ledelsen, utlignet Mattis Haug med et velplassert skudd fra utsiden av sekstenmeteren.

Årnes-spillerne fikk blod på tann og med kun fem minutter igjen å spille ble unggutten Thomas Buseth den store helten da han vant en duell med hjemmelagets keeper og satte inn 2-3 til R&Å2

Det betyr at R&Å og Søndre Høland er de to eneste lagene som står med full pott etter fire matcher. I neste serierunde, onsdag 8.mai, møtes nettopp disse lagene til toppkamp på Årnes kunstgras.

Tabellen for 6.divisjon kan man se her

R&Å stilte med følgende la: Tobias Bråten Holt, Øystein Riise Pedersen, Mattis Haug, Fredrik Stokkebryn, Magnus Midling Larsen, Fredrik Stenbro, Jonas Eng, Magnus Finset, Markus Grønvold, Mads Elvethun Hansen og Thomas Buseth.

Benyttede innbyttere: Martin Valberg, Stian Linderoth-Jensen og Marius Solhaug