Overtidsdrama da R&Å2 og FUVO2 spilte uavgjort.

Som det bruker å være

To straffespark, mange dueller, kjefting på dommer og overtidsscoring. Alt var som vanlig da R&Å og FUVO møttes til kamp torsdag kveld. Dette til tross for at det var rekruttlagene i 6.divisjon som spilte mot hverandre.

Det ble et jevnt og tidvis ampert oppgjør da R&Å2 og FUVO 2 braket sammen til lokaloppgjør. FUVO2 måtte nok en gang klare seg uten keeper, men Atle Skjevdal var sporty og tok på seg keeperhanskene og leverte en meget god kamp for gjestene.

R&Å2 med tidlig scoring

Det startet veldig bra for hjemmelaget som tok ledelsen allerede etter tre minutters spill. Et innlegg fra høyre ble ekspedert i mål av Øystein Riise Pedersen. Etter en god start av vertene jevnet kampen seg mer ut og etter en halvtimes spill ble Julian Paulsen felt og dommeren blåste for straffespark. Preben Finstad Satte ballen kontant i nettet.

Even Myren Nybø med kampens lekkerbisken

Andre omgangen startet som første, men denne gangen var det FUVO2 sin tur til å ta ledelsen. Even Myren Nybø vant en duell på midten og fosset fremover før han bestemte seg for å sende i vei et prosjektil fra 25 meter som duppet og smalt inn i nettmaskene.

«Den nye» Mads Hansen reddet ett poeng på overtid

De ti siste minuttene av kampen var det stort sett enveiskjøring mot FUVO-buret, men tross store sjanser til de blåkledde, så fikk de ikke ballen over målstreken. Men tre minutter på overtid pekte dommeren på nytt på straffemerket etter at et skudd traff hånda til en FUVO-spiller. Straffen satte Mads Elvethun Hansen sikkert i mål. 2-2 ble også sluttresultatet.

Mye kneldring på dommeren

Ser man bort i fra de ti siste minuttene så var det få målsjanser å skrive hjem om. Spesielt første omgangen var sjansefattig. Den som kom mest i fokus var dommeren. R&Å spillerne var ekstremt klagete og til slutt sprakk det for midtstopper Stian Linderoth-Jensen som stramme opp sine egne medspillere. La det også være klart, dommeren gjorde nok rett i begge straffesituasjonene. Den første er soleklar, mens den hjemmelaget fikk på overtid går an å diskutere. Skudd fra kort hold som treffer utstrakte armer.

Begge lagene gikk nok av banen med en blandet følelse. FUVO 2 ledet til tre minutter på overtid, mens R&Å 2 skapte mer de siste åtte minuttene enn noen av lagene skapte til sammen de 82 første.

R&Å2 beholdt sin 2.plass på tabellen med 17 poeng. De fem poeng opp til Søndre Høland, mens Holter ligger på 3.plass med 16 poeng.

FUVO2 står med 8 poeng og ligger med det på 9.plass. Det har vært litt mye stang ut for laget. Også i forrige serierunde tapte de to poeng helt på tampen. Laget har tapt poeng i fire av de fem siste kampene helt på slutten, den femte vant de 5-0.

1-0 3 min Øystein Riise Pedersen

1-1 31 min str Preben Finstad

1-2 58 min Even Myren Nybø

2-2 90+ str Mads Elvethun Hansen

R&Å 2 stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark,Magnus M. Larsen, Fredrik Stokkebryn, Stian Linderoth-Jensen, Øystein Riise Pedersen, Martinus Granum, Jonas Eng, Magnus Finset, Fredrik Stenbro,Mads Elvethun Hansen og Fredrik Autio
Benyttede innbyttere: Kristian Bue, Markus Grønvold, Martin Valberg

FUVO2 stilte med følgende lag: Atle Skjevdal, Marius Nordby, Ovar Skjevdal, André Jørgensen, Simen Scharning, Jon Erik Tolo, Pers Anders Vågan, Julian Paulsen, Markus Sæter, Preben Finstad og Casper Scharning.

Benyttede innbyttere: Even Myren Nybø og Filip Amundsen