R&Å3 slo serielederen

Kenneth Stokkebryn Jensen var sikkerheten selv fra straffemerket

8.div   R&Å 3 – Gjelleråsen 3  2-0 (2-0)

Etter det forsmedelige tapet for Skogbyga i forrige serierunde, så var det et revansjesugent R&Å3-lag som tok i mot serieleder Gjelleråsen 3 til sesongens sjette seriekamp hjemme på Årnes Kunstgress.

Et Gjelleråsen lag som hadde vunnet sine fem første matcher og scoret hele 47 mål var soleklare favoritter, men liten tue kan velte stort lass, og det gjorde det denne gangen.

Kenneth Stokkebryn Jensen sendte hjemmelaget i ledelsen

Hjemmelaget fikk kampen raskt inn i sitt spor og etter 25 minutter fikk Kenneth Stokkebryn Jensen sjansen fra straffemerket etter at Gjelleråsen 3 hadde tydd til ulovligheter inne i egen boks. Veteranen på 37 år satte straffen sikkert i mål. Gjestene kom fra 11-0 seier sist, ble stresset og gjorde mange feil, men vondt ble til verre da Fredrik Stenbro Andersen doblet ledelsen ti minutter senere.

R&Å 3 fortsatte å levere varene etter pause, men verken de eller Gjelleråsen 3 fant veien til nettmaskene og kampen ebbet ut med 2-0 seier til hjemmelaget.

Seieren førte R&Å 3 opp på 5.plass med 10 poeng, men det kun to poeng opp til Frogner med tredjeplass.

R&Å-trener Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at laget leverte en god kamp og at de fulgte taktikken til punkt og prikke

• Vi fikk kampen inn i vårt spor og fikk revansjert den forferdelige prestasjonen som vi hadde mot Skogbygda. Vi fikk bevist for oss selv at vi har et høyeste nivå som gjør at vi kan slå alle lagene.
  • Vi leverte en bra kamp, og på det nivået vi bør og kan ligge på. Når vi klarer å følge taktikken som vi blir enige om før kamp, ja da er vi gode. I dag var det super innsats av alle, sier en fornøyd trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for R&Å 3 er tirsdag 28.september, borte mot Frogner

R&Å 3 stilte med følgende tropp:  Adam Atour, Ruben Kristengård, Omid Taheri, Fredik Stokkebryn, Sigurd Skogholt Løken, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Steinar Hofsrud, Petter Berg Haugen, Fredrik Stenbro Andersen, Alexander Gram Andersen, Marius Sormerud Johansen, Henrik Leonsen Sann, Kenneth Stokkebryn Jensen, Espen Thorvaldsen, Kevin Lund og Gøran Johansen