R&Å3 tapte med tennissifre

Marius Sormerud Johansen og R&Å scoret bra med mål, men slapp dessverre inn enda flere

R&Å3 – Løvenstad 2 5-7 (2-4)

Det ble en målrik kamp da R&Å3 tok imot tabellnabo Løvenstad 2 til match på Årnes kunstgress søndag. Gjestene startet med å ta ledelsen 0-1 etter 12 minutter. Fem minutter senere stod det 0-2. Det skulle ta en drøy halvtime før hjemmelaget scoret sitt første ved Warsay Meari Araya.

Hjemmelaget kom aldri helt inn i matchen, og tre minutter etter reduseringen satte bortelaget inn sitt tredje for dagen. Like før dommerne blåste av for pause skapte imidlertid Semere Brhane nytt liv i kampen da han reduserte til 2-4.

Startet opphentingen for sent

Håpet om poeng ble brått revet i stykker med tre nye mål fra Løvenstad 2 det første kvarteret av andre omgangen. R&Å3 våknet etter hvert, men da hadde de allerede fått seks baller i sekken. Øystein Linnes startet opphentingen med å redusere til 3-6, før Semere Brhane og Marius Sormerud Johansen scoret hvert sitt. Dermed stod det 5-6 med fem minutter igjen å spille. Hjemmelaget jaget utligning, men i stedet fastsatte Løvenstad 2 sluttresultatet til 5-7 i det siste spilleminuttet.

Neste kamp for R&Å3 er fredag 27.september, borte mot Skjetten4

R&Å3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moe, Stian Hartweg, Ruben Kristengård, Omid Taheri, Warsay Mehari Araya, Toma Rimac, Semere Brhane, Øystein Linnes, Marius Sormerud Johansen, Kenneth Stokkebryn Jensen og Steinar Hofsrud.

Benyttede innbyttere: Gøran Johansen, Anders Kjensli og John Kristian Lystad.