Raufoss 2 – FUVO 2-2

Søndag var det duket for den tredje sekspoengkampen på rad for Tommy Grønvold og hans disipler. Både Raufoss 2 og FUVO har kommet seg etter to strake tap i serieinnledningen og før dagens match lå FUVO på 7.plass med 6 poeng, mens Raufoss befant seg rett over nedrykksstreken, på en 11.plass, med 4 poeng.

1.omg

FUVO har spilt en meget god omgang og kunne fort ledet med ett mål til i alle fall.

0-1 7 min. Thomsen med langt utspark. Stopper bommet og Kim scoret alene med keeper.

1-1 14 min. Gjennomspill mellom stoppere. Setter ballen til side for Thomsen.

1-2 22 min. Tilbakespill som keeper roter over streken

2.omg

Raufoss 2 kjørte 2.omgangen fra start til slutt, men det føltes allikevel surt for FUVO da hjemnelaget utlignet til 2-2 i det 88.minutt.å

På overtid ropte FUVO på straffe og det skulle de mest trolig også hatt.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Stian Westerheim, Martin Rosenkilde, Thomas Brekken, Fredrik Nilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Alexander Woo Enger, Kristoffer Bugge, Kim Brenna og Mads Rismoen.

Benken: Henrik Berntsen, Hassan Saad Al-shimray, Eiven Solberg, Kyre Klo Pedersen, Kristian Klo Pedersen