Referat og bilder fra kampen mellom FUVO 2 og LSK 3

6.divisjon : FUVO 2 – LSK 3 1-4 (1-3)

Emil Holen sendte hjemmelaget i ledelsen

FUVO 2 startet første omgangen friskt, men avsluttet svakt. I starten fant gutta hverandre og de hadde et godt tak på gjestene fra Lillestrøm.. Det var derfor ikke ufortjent at de tok ledelsen etter et kvarter spill. Et innlegg fra høyre fant veien til fjorårets toppscorer, Emil Holen, som misbrukte den første muligheten, men satte selv returen kontant i nettmaskene.

Enkle mål i mot snudde matchen

Etter hvert som tiden gikk så kom de gule og svarte mer inn i matchen. Etter 22 minutter endte et langt innkast på bakerste stolpe hvor en LSK-spiller fikk en enkel oppgave med å putte ballen over målstreken. Fem minutter senere fikk gjestene en corner som gikk langs bakken forbi stolpen og inn i boksen uten at en FUVO-spiller fikk feid ballen vekk. Ballen endte hos en LSK-spiller som ikke hadde noen problemer breiside ballen i mål. Rett før pause økte LSK 3 til 1-3.

Andre omgangen var så vidt i gang da Simen Scharning var cm fra å utligne med et godt hodestøt etter en perfekt slått corner. Noen minutter senere fikk hjemmelaget en dobbelsjanse, men stolpen stod i veien. FUVO 2 fikk en siste mulighet til å komme inn i matchen, men avslutningen etter nok en god corner endte heller ikke den inn i nettmaskene. Med ti minutter igjen å spille satte LSK inn sitt fjerde mål for kvelden. Et godt angrep og et knallhardt innlegg ble enkelt ekspedert i mål.

Alt i alt en svak serieåpning av FUVO 2. Det var noe tamt over hele linja. Spillerne var alt for snille og kommunikasjon mellom spillerne var nesten fraværende.

Ny kamp og nye muligheter allerede på lørdag, da står bortekamp mot Borgen for tur.

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Martin Nafstad Bjerkestrand, André Jørgensen, Simen Scharning, William Fossum Østhaug, Kenneth Codera Marquez Larsen, Sigurd Flekke Mathisen, Heine Risvik Paulsen, Fredrik Thorset, Emil Holen, Christian Rodrigues Henrikson.

Benyttet innbytter: Thomas Marsdal