Robin Rognerud reddet ett poeng for R&Å i bortemøte med E.Turn 2

Robin Rognerud reddet ett poeng for R&Å

4.div  Eidsvold Turn 2 – R&Å 2-2 (2-0)

Med kun en seier på de sju siste matchene reiste R&Å til Myhrer med et håp om trepoenger i møte med et Eidsvold Turn 2-lag som lå på tredjesisteplass. I seriepremieren i våres vant R&Å7-2 og en ny seier ville gjøre veldig godt før laget tar sommerferie.

R&Å lå under med to mål til pause

Eidsvold Turn sitt rekruttlag tok ledelsen 1-0 etter 38 minutter ved Fredrik Weaas. Seks minutter senere doblet toppscoreren i 4.divisjon, Julian Jappée Henriksen ledelsen med sitt 15.seriemål for sesongen.

Rognerud med sjelden scoring

Hjemmelag så ut til å gå inn mot en komfortabel seier, men med under et kvarter igjen å spille våknet Årnes-spillerne til live. Nikolai Skaue ga nytt liv i kampen da han reduserte til 2-1 med sitt åttende seriemål for sesongen. Bortelaget presset på for utligning og i det 89.minutt fant Robin Rognerud veien til nettmaskene for første gang siden 2017. Og med det utlignet han til 2-2 og reddet ett poeng.

R&Å tar sommerferie på 10.plass med 18 poeng etter 14 kamper. Det er et godt stykke unna hva laget hadde håpet på, men veien opp er kort. Til Lørenskog 2 på femteplass er det kun fem poeng og det er heller ikke mer enn åtte poeng opp til Rælingen på tredjeplass. Åtte poeng er også samme antall poeng det er ned til Gjelleråsen 2 på nest siste.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Thomas Buseth, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Petter Hanekamhaug og Nikolai Skaue. Benyttede innbyttere: Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Aaserud og Marcus Solberg Damstuen