Scoring og to røde kort da Haga mistet seieren på overtid.

9.divisjon mellom Haga og Hauerseter 3 2-2 (2-0)
Haga har fått en god start på høstesongen med seier over EIF 3 i den første og poeng i mandagens hjemmekamp mot Hauerseter 3. Ett lag de tapte for i våres.
På en grønn og fin gressmatta på Haga stadion tok hjemmelaget ledelsen ved Sebastian Olsen etter ti minutter spill. Like før pause var samme spiller igjen på farten og doblet ledelsen.

De brunkledde kunne dermed gå blide og fornøyde i garderoben med en tomålsledelse. Den holdt seg til det var et kvarter igjen av matchen, da redusert Hauerseter 3 til 2-1. Kampen passerte 90 minutter og Haga hadde seieren langt nede i lomma. Så fikk gjestene et frispark to minutter på overtid. En lang ball ble slått inn i feltet der Martin Haugland raget høyest og headet ballen i nettmaskene. Haga spillerne ropte på offside, men dommeren var klar på at det var scoring. Stian Samuelsen klarte imidlertid å snakke på seg sitt andre gule kort og rødt. Rett etterpå sparket en Hauerseter spiller bort ballen og ble også han belønnet med sitt andre gule og en ”litt” tidligere dusj.

Neste kamp for Haga er mandag 12.september, borte mot Hurdal

Haga stilte med følgende lag: Jan-Ivar Olsen, Ole Johan Istad, Rune Martinsen, Sondre Solheim Hovind, Anders Estenstad, Emil André Morstøl Malones, Isak Tuhus Olsen, Gustav Nordlund, Harald Vangen, Trond Rasmussen og Sebastian Olsen. Benyttede innbyttere: Stian Samuelsen, Christian Kortoe Wood, Robin Amundsen, Thor Amund Ringereide, John Magnus Bakken