Seier og 2.plass til R&Å jenter 18 år

Håndball R&Å

Nannestad – R&Å 14-22 (6-9)

R&Å Jenter 18 år var klare favoritter i bortemøte med et Nannestad-lag som så langt stod uten poeng. Bortelaget best og kom tidlig opp i en tremålsledelse. Nannestad kom etter hvert mer og mer inn i kampen og etter 18 minutter måtte R&Å ta timeout på stillingen 6-8 til laget fra Nes. Emma Holtung Lundell scoret omgangens siste mål slik at R&Å-jentene kunne i garderoben med 6-9 ledelse.

Fem minutter ut i andre omgangen hadde vertene scoret fire mål og reduserte til 10-11. Da bestemte de blåkledde seg for å skjerpe seg litt.  De satte inn et fjerde giret og føyk sakte men sikkert i fra Nannestad. Og som i første omgang var Emma Holtung Lundell som avsluttet omgangen med å sette inn kampens siste mål. Med sitt fjerde mål for dagen fastsatte hun sluttresultatet til 14-22 til R&Å.

Åttemålsseieren gjør sitt til at R&Å ligger på andreplass, kun ett poeng bak serieleder HK Eidsberg 2. Maria Løkkevold ble kampens toppscorer med sju mål.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Maria Løkkevold (7), Emilie Fayen Svendsrud (1), Marte Lunde Olstad (1), Lisa Kollerud (1), Oda Smidt (1), Johanna Nøsterud Hammarstrøm (3), Dorthe Scharning, Emma Holtung Lundell (4), Nora Utne og Emilie Sørby Kløfta (4)