Seier og andre plass på tabellen for R&Å-damene

Ammerud 2- R&Å  18-32 (12-18)

Etter en litt svak start på 2020 med kun ett poeng på de to første matchene, var det et heltent R&Å-lag som tok turen til Oslo for å møte Ammerud 2 til match tirsdag kveld. De nærmeste konkurrentene i opprykkskampen, Nannestad, Kløfta og Ull/Kisa 2, tapte alle sine kamper. Dermed var det bare for de blåkledde å gjøre jobben sin, så ville de få en to poengs luke ned til tredjeplassen.

Best fra start til slutt

Bunnlaget hadde lite å stille opp mot et R&Å-lag på krigsstien. To kamper uten seier var mer enn lenge nok. Årnes-damene tok tak i kampen fra start, var knallgode i forsvar og scoret hele 18 mål i første omgang. En liten periode med noen Ammerud-scoringer gjorde ingen ting. Etter de første 30 minuttene kunne bortelaget gå i garderoben med en komfortabel seks måls ledelse.

Etter sidebytte stengte Lena Bøsterud målet, kun seks mål slapp forbi den solide sisteskansen. Godt forsvar og solid keeperspill gjorde sitt til at det ble en del kontringer og scoringer også i andre omgang. I tillegg satt også de innøvde trekkene i angrepet. Etter seksti minutter stod det 32-18 til R&Å-damene, som med det tok sin tiende seier for året.

Samtlige spillere bortsett fra keeper Lena Bøsterud noterte seg med scoring. Ane Buskenes Andersen, Maria Løkkevold og Stine Opsann Findalen var hissigst på grøten med seks scoringer hver.

R&Å stilte med følgende lag: Lena Bøsterud, Ane Buskenes Andersen (6), Stine Alstad Quille (1), Maria Løkkevold (6), Cathrine Wenger (4), Karina Vesteng (3), Emilie Høyby (3), Ann-Petrin Unes (3) og Stine Opsann Findalen (6)