Seier og tap for Haga G16

Haga G16 april 2024

To fartsfylte kamper, som endte med en seier og et tap

Søndag var det Kjelsås 3 som gjestet RSA-hallen, og Haga stilte med følgende lag (mål i parentes): Emilio Markussen (6), Mathias Andreassen, Johan Thoresen (1), Jonas Søreng (1) Nicholas Reklev (3), Benjamin Sefring (7), Henrik Sakshaug (10), Marius Qvigstad (3), Tobias Olsen (keeper), Joel Arnstad (spilte ikke pga skade).

Hagagutta tok føringen, og scoret etter 23 sekunder, i det som skulle bli en målrik kamp. Lik etter utlignet Kjelsås, og utover i omgangen fulgte lagene hverandre tett. Det ble utlignet på 5-5, 8-8 og 10-10, og lagene vekslet på å lede. Ingen av lagene ledet med mer enn 2 mål, og også her vekslet de på å ha 2-måls ledelse. Utrolig spennende! Til pause stod det 17-16 til hjemmelaget. 33 mål på 25 minutter sier sitt om at det var en kamp med høyt tempo og god underholdning til de som hadde tatt turen til hallen denne søndagen.

2. omgang ble like jevn, og etter 12 spilte minutter stod det 24-24. Fortsatt høyt tempo, og god uttelling for begge lag framover. På stillingen 25-24 til Haga, kom Kjelsås med 3 scoringer på rad, og flere var redd for at gjestene skulle feste grepet om kampen. Men bruntrøyene ville det annerledes, og med 2 scoringer, stod det 27-27, med 5 minutter igjen å spille. Det høye tempoet fortsatte, og begge lagene var effektive framover. De ledet hver sin gang, før det stod 29-29. Haga økte til 30-29 da det gjenstod snaue 2 minutter, men Kjelsås utlignet til 30-30 rett etterpå. Med under 1 minutt igjen å spille scoret Haga, og tavla viste 31-30. Kjelsås tok etterpå timeout, og gikk ut med mann mot mann i forsvar, men Hagagutta stod imot, og jublet for seier i en utrolig morsom og spennende kamp. Det er ikke ofte vi ser 61 mål på 2x 25 minutter.

Mandag var det Asker 3 som var motstander i RSA-hallen, og Haga stile med følgende lag; Emilio Markussen (3), Mathias Andreassen, Johan Thoresen (1), Jonas Søreng (5), Nicholas Reklev (6), Benamin Sefring (3), Henrik Sakshaug (5), Marius Qvigstad, Joel Arnstad, Tobias Olsen (keeper).

Også denne dagen var det hjemmelaget som tok ledelsen, og var oppe i 2-0 før Asker scoret. Haga fortsatte å være i føringen utover i omgangen, og ledet med 1 eller 2 mål til det stod 8-8 etter 11 minutter. På stillingen 10-10 var det bortelaget som overtok føringen, og de lå et par mål foran utover i omgangen, og ledet på det meste 12-16. Haga fikk den siste scoringen før pause, og da stod det 13-16.

Det var stor fart også i denne kampen, og før det var spilt 5 minutter i 2. omgang, var det scoret 7 mål, og tavla viste 16-20. Asker la om til et mer offensivt forsvar som Hagagutta slet med å finne ut av. Bortelaget økte ledelsen sakte men sikkert, og bruntrøyene ble mer og mer frustrerte, etter hvert som mange angrep endte med feilpasninger eller bomskudd. De siste 6 minuttene scoret hjemmelaget 1 gang, mens Asker satte ballen i mål 4 ganger. Da dommerne blåste for full tid, stod det 23-31 på tavla.