Seier og tap for Haga sine to J14-lag søndag

Haga – Skedsmo 15-9 (9-6)

Søndag var det tid for 2 hjemmekamper i Vormsundhallen. Det staret med Haga mot Skedsmo og vi visste at gjestene hadde noen gode spillere vi måtte stoppe. Igjen startet kampen jevnt og det stod 6-6 etter 17 minutter. Da dro Haga i fra, tette igjen bakover og ledet 9-6 til pause.

Haga startet andreomgangen godt og forsvaret satt. Selv om vi har spilt bedre i angrep enn i denne kampen, så hadde vi god kontroll utover i omgangen. Kun 3 baklengs i andre omgang sikret en solid 15-9 seier.

Haga stilte med følgende lag: Signe Asmyhr (keeper), Luna Aakervik Øyan (5 mål), Patrycja Okonek (1), Mathilde Andresen Norum, Hanne-Marie Belsjø Thorud (4), Julie Walseth (2), Selma Holmøy (2), Emma Holmøy (1), Ane Alexandra Hjemmen, Oline Evjen Røkke

Haga 2 – Ull/Kisa 2 15-30 (11-13)

Helgens siste kamp var mot Ull/Kisa 2 og den visste vi kom til å bli tøff. Gjestene startet best og det stod 1-3 før Haga våknet og snudde til 4-3. Gjestene tok over og beholdt et lite overtak ut omgangen. Det stod 11-13 til pausen.

I pausen var jentene slitne etter en lang helg med mye håndball. I andre omgang viste det seg at energi-banken var tom. Vi kom aldri i gang og gjorde feil på feil. Dette utnyttet gjestene og kontret oss i senk i andre omgang. Det endte med et stygt 15-30 tap.
Tross en dårlig avslutning så skal jentene ha mye skryt for innsatsen i helgen. Med 7 gode omganger så lar vi den siste omgangen gå i glemmeboken. Alt i alt en fin helg for Hagas 2 J14 lag.

Haga stilte med følgende lag: Oline Evjen Røkke (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartmann (1 mål), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek (3), Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (2), Leah Myhrvold Kopperud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Selma Holmøy (7), Emma Holmøy