Seier og tap for Haga sine to J14-lag

Haga – Ammerud 17-13 (8-9)
Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Patrycja Okonek, Luna Aakervik Øyan (7 mål), Mathilde Andresen Norum (3), Kaja Straaberg Holmen (2), Hanne-Marie Belsjø Thorud (3), Julie Walseth (1), Emma Holmøy (1)

Ammerud var motstander i søndagens første kamp, og gjestene tok tak i kampen fra start. De gikk rett opp i en 2-0 ledelse, før Haga våknet og utlignet. Men gjestene ga seg ikke, tok tilbake og beholdt føringen gjennom første omgang. Etter halvspilt omgang stod det 6-3 til gjestene. Etter en timeout så skjerpet hjemmelaget seg og brukte resten av omgangen til å knappe inn på ledelsen. Til pause stod ledet Ammerud med 9-8.

I pausen fikk jentene beskjed om å øke tempoet i angrep og jobbe bedre sammen i forsvar. Og jentene responderte. De tettet igjen bakover, og fremover satt skuddene bedre. Det tok over 7 minutter før Ammerud fikk sitt første mål, og da hadde Haga allerede putta 3.
Utover omgangen hadde Haga god kontroll og ledet på det meste med 5 mål. Det endte med en solid 17-13 seier.

Haga 2 – Holter/Nannestad 16-27 (4-13)
Signe Asmyhr (keeper), Ane Alexandra Hjemmen, Patrycja Okonek (2 mål), Luna Aakervik Øyan (6), Mathilde Andresen Norum (4), Kaja Straaberg Holmen, Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran (1), Julie Walseth (1), Emma Holmøy (2)

Neste motstander var Holter/Nannestad og det viste seg å være et tempo- og kontringssterkt lag. Haga scorte det første målet, men deretter var det stopp. Dårlige skudd fremover ble etterfulgt av kontringer fra gjestene og i første omgang løp de oss i senk. Etter 17 minutter stod det hele 1-11 på måltavla, og til pause var stillingen 4-13.

I pausen fikk jentene beskjed om å være litt mer tålmodig i angrep, og spille seg til bedre skuddsjanser. I tillegg til å løpe hjem i forsvar. Andre omgang ble mye bedre, selv om gjestene scorte de 2 første målene. Deretter våknet Haga og resten av kampen var jevnspilt. Det endte allikevel med en solid og fortjent seier til Holter/Nannestad.