Seier og tap for R&Å 2 jenter 13 år

Søndag var det duket for to kamper rett etter hverandre for 13-årslaget til R&Å 2. Første kampen gikk mot Sinsen/Refstad 2 kl 1055, mens den andre gikk mot Stabæk/Jar 2 kl 1250.

Jenter 13 Nivå 2 B 3 sluttspill R&Å 2 – Sinsen/Refstad 2 13-19 (6-7)

Årnes-jentene fikk en god start på matchen og ledet 5-2 halvveis ut i første omgangen. Bortelaget kjempet seg imidlertid tilbake i kampen og til pause ledet de 6-7. Spillet bølget frem og tilbake i starten av andre omgangen, men etter hvert tok Sinsen/Refstad 2 mer og mer over og kunne til slutt

R&Å stilte med følgende lag: Eline Langås, Nora Alstad Quille, Norah Linnéa Stenberg Byhring (2), Malene Andresen Norum (1), Tilde Murud Heiberg (3), Mia Stirbyte (2), Safae Idrissi Janati, Hanna Klich (1), Nathalie Torp Andresen (3), Keah Haukø-Hauger, Isabelle Sandnes Florvik (1) og Anna Sofie Aas

Jenter 13 Nivå 2 B 3 sluttspill R&Å 2- Stabæk/jar 2  21-10 (13-4)

Det var en revansjesugen Årnes-gjeng som etter tre strake tap, var hissige på å vise seg fra sin beste side for hjemmesupporterne, når de en drøy time etter forrige kamp gjorde seg klare for ny match.

Det startet veldig bra for jentene. Anført av en leken Isabelle Sandnes Florvik, som satte inn fem av vertenes seks første scoringer. tok det ikke mange minuttene før R&Å opparbeidet seg en femmålsledelse. Laget fortsatte med storspillet og til pause hadde de økt til ni mål forsprang.

Stabæk/Jar 2 startet andre omgangen med å score tre mål, men R&Å svarte med å sette tre på rappen de også.  Derfra og resten av kampen var hjemmelaget et lite hakk vassere og kunne cruise inn til en komfortabel 21-10 seier. Dette var jentenes første seier i B-sluttspillet.

R&Å 2 stilte med følgende lag: Nora Alstad Quille (1), Norah Linnéa Stenberg Byhring (1), Malene Andresen Norum (3), Tilde Murud Heiberg (1), Danyela Sannum, Iklar Idrissi Janati, Mia Stirbyte (3), Hanna Klich, Nathalie Torp Andresen, Leah Haukø-Hauger, Isabelle Sandnes Florvik (6) og Anna Sofie Aas.