Seier og tap for R&Å futsal

Søndag var det dags for serierunde 5 og 6 i 1.divisjon futsal. Motstander for R&Å var Klemetsrud og Vestli, to oslolag som begge ligger rundt dem på tabellen.

R&Å – Klemetsrud 6-2 (1-1)

Den første gikk mot tabellnabo Klemetsrud. Kampen startet på verst mulig måte for de blåkledde fra Årnes. Mål imot allerede etter to minutters spill. Heldigvis skulle det gå bedre etter hvert.

Simen Holter forteller til Nesfotballen at gutta ikke var «på» fra start, noe som resulterte i en tidlig og enkel scoring imot.

• Heldigvis klarte vi å utligne umiddelbart, og resten av omgangen var jevnspilt.

R&Å fikk en pangstart på andreomgangen med scoring før det var gått ett minutt. Even Dahl dro av to mann, for så å passere keeperen, før han plasserte ballen i mål. Fire minutter senere økte Gøran Haga til 3-1 og ti minutter ut i omgangen satte Håkon Drengsrud inn R&Å sitt fjerde mål.

Fem minutter før slutt fikk Klemetsrud en spiller utvist. Dermed ble det lettere for R&Å og Hans Kristian Hofsrud, som satte inn to mål, før oslolaget satte inn kampens siste minutt like før dommeren blåste av. 6-2 seier var viktig og smakte godt for et Årnes-lag som stod med tre ettmålstap på rad.

• Etter at vi gikk opp til 2-1 rett etter pause, så synes jeg vi kontroller kampen og vinner fortjent, sier en fornøyd Simen Holter til Nesfotballen

———————-

R&Å – Vestli 3-4 (0-1)

Før helgens kamper lå Vestli helt nederst med kun ett poeng og kanskje det var noe av grunnen til at R&Å-gutta ikke var «påskrudd» i denne kampen. Vestli ledet 0-1 til pause, men ti minutter etter sidebytte utlignet Hans Kristian Hofsrud til 1-1. I løpet av de fire neste minuttene scoret lagene hvert sitt mål. Hossein Amiri var siste mann på 2-2 scoringen til R&Å.

Det hele så ut til å ende 2-2, men med to minutter igjen å spille scoret Vestli en gang før Hans Kristian Hofsrud skapte ny spenning med sin 3-3 scoring, hans fjerde mål for dagen. Dessverre slo Vestli tilbake med scoring helt på tampen slik at sluttresultatet ble 3-4.

• I den andre kampen så vi litt slitne og seige ut. Hele veien litt på etterskudd, og ble straffet for det i form av baklengsmål. Surt med fjerde ettmålstap, men i en etableringsfase av laget og det er det mye positivt å ta med seg. Toppnivået er bra, men vi har perioder i kampene hvor vi gjør ting litt for lett, sier Simen Holter til Nesfotballen.

Neste kamper er søndag 24.november, hvor Ski og Høybråten og Stovner står for tur.