Seier og uavgjort for Nes Falcons veteranene

Nes Falcons  mot Akerselva 6-6 (3-0,2-1,1-5)

Nes Falons sine veteraner startet hjemmekampen mot Akerselva i et forrykende tempo. Matchen var så vidt i gang da kaptein Are Troli sendte vertene i ledelsen. Stillingen holdt seg til det var spilt tolv minutter. Da doblet Joakim Andersen ledelsen, og under ett minutt senere var det dags for 3-0 ved Alf Marius Lundberg.

Seks minutter ut i andre omgang satte Joakim Andersen inn sitt andre og Nes Falcons sitt fjerde mål for dagen.  Tre minutter senere reduserte Akerselva til 4-1, men under ett minutt senere økte Petter Håkelien til 5-1, som også var resultatet etter to omganger.

I den siste omgangen gikk Nes-gutta på en skikkelig smell. I løpet av en femminutters periode så scoret Akerselva fem mål og snudde med det stillingen til 5-6 i deres favør. Laget gikk fra en sikker seier til å risikere å tape, men heldigvis var Trond Thorsen på rett plass og reddet ett poeng da han utlignet til 6-5.

Nes Falcons veteraner stilte med følgende lag: Tommy Rønning, Per Arne Steinsland, Alf Marius Lundberg (1), Are Troli (1), Even Andre Karlsen, Joakim Andersen (2), Trond Thorsen (1), Jan-Erik Andresen, Petter Håkelien (1),

——

BVH Verket  mot Nes Falcons  3-4 (0-2,1-1,2-1)

Dagen etter var det dags for ny kamp, denne gangen borte mot BVH Verket. Nok en gang fikk Nes Falcons en fin start på oppgjøret da Andre Bødker sendte laget i ledelsen etter tre minutter. Spillet bølget frem og tilbake, men så fikk hjemmelaget en tominutter utvisning som Alf Marius Lundberg utnyttet med å doble ledelsen.

Samme spiller vartet opp med assist da Are Troli økte til 0-3 ett minutt ut i andre omgang. Under ett minutt senere reduserte hjemmelaget til 1-3. Til tross for flere gode skuddforsøk fra begge lagene så stod det 1-3 da lagene tok fatt på en siste omgangen. BVH Verket presset på for ny redusering, men isteden så økte Nes Falcons til 1-4 ved Petter Håkelien. Hjemmelaget satte inn en sluttspurt og reduserte to ganger, den siste med tre minutter igjen å spille. Nærmere enn det kom aldri vertene og Nes Falcons tok en sterk borteseier.

Joakim Andersen ble kåret til Nes Falcons beste spiller

Etter åtte kamper ligger Nes Falcons på 6.plass med 15 poeng, men opp til 4.plass skiller det kun ett poeng.

Nes Falcons stilte med følgende lagt: Thomas Skogholt, Andre Bødker (1), Per Arne Steinsland, Alf Marius Lundberg (1), Are Troli (19, Even Andre Karlsen, Joakim Andersen, Trond Thorsen og Petter Håkelien