Seier og uavgjort for Team Nes G19

2.divisjon G19. Team Nes mot Aurskog/Finstadbru 2-1 (0-1)

Sen scoring av Mathias A. Swart sørget for tre poeng til Team Nes

Mandag 14.september var det duket for hjemmekamp på Haga stadion mot et Aurskog/Finstadbru-lag som lå rett foran på tabellen. Etter 45 jevnspilte minutter kunne gjestene fra Aurskog gå til pause med 0-1 ledelse, etter at de tok ledelsen etter en halvtimes spill. Det skulle imidlertid ikke gå mer enn et par minutter av andre omgangen før Magnus Rustad Nilsen sørget for at lagene var like langt. Kampen så ut til å ebbe ut med 1-1 og ett poeng til hvert av lagene, men Mathias Alexander Swart ville det annerledes og sørget for 2-1 til Team Nes med scoring i det 90 minutt. Dermed var tre kjærkomne poeng i boks etter to kjedelige ettmålstap.

Kløfta – Team Nes 1-1 (1-0)

Hadde fortjent mer enn ett poeng

Lørdag 19.september tok Team Nes trener-Magnus Midling Larsen med seg gutta Bakkedalen kunstgress og møte med Kløfta. Bortelaget startet kampen bra og det så lyst ut for tre nye poeng da Niklas Skogly sendte laget i ledelsen etter et kvarter spill. En ledelse som holdt seg til det stod 65 minutter på kampuret. Da fikk Kløfta straffe som de scoret på. Til tross flere gode målsjanser, klarte ikke Team Nes-gutta å sette spikeren i Kløfta-kista og kampen ebbet ut med 1-1 og poengdeling.

• Selv om det kun ble ett poeng, så føler jeg at vi har med oss mye positivt fra kampen. VI er solide defensivt, og de spiler seg knapt til en sjanse. Deres mål kommer på en straffe hvor vi er litt udyktige, klønete og har litt uflaks når vi feller Kløftaspilleren. Vi er til tider gode i etablert angrep, og viser til tider god ro med ballen. Dessverre så sliter igjen med å punktere kampen, som igjen fører til at vi kun får med oss ett poeng. Vi føler at vi hadde fortjent å reise hjem med alle tre poengene, konstaterer Team Nes-treneren til Nesfotballen etter kampslutt.

Etter ni kamper ligger Team Nes på 8.plass med 13 poeng. Neste kamp for laget er lørdag 26.september, hjemme mot Aurskog/Høland

Team Nes stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Martin Valberg, Mats Herberg, Ola Haraldseth, Heine Risvik Paulsen, Mathias Alexander Swart, Magnus Rustad Nilsen, Kristoffer Jostein Bue, Niklas Skogly, Kristoffer Sefring og Kevin Lund

Benyttede innbyttere: Eirik Ravnkleven Tøndel, Mikael Dahl Flisen, Jørgen Rasmus Johannessen og Martin Stokke