Seier til FUVO-damene – fortsatt ubeseiret på hjemmebane

FUVO-damene leverte en god prestasjon mot serieleder Gjelleråsen sist, hadde fortjent ett poeng, men for femte gang på rad gikk de av banen uten seier. Det var derfor en lettet FUVO-trener Trond Einar Finstad som konstaterte at jentene endelig tok en meget fortjent trepoenger mot Skjetten mandag kveld.

FUVO – Skjetten 3-1 (0-0)

• Må virkelig berømme damene i denne kampen. VI har hatt litt motgang, men her synes jeg de ga svar på tiltale.
  • Vi gikk ut i meget høyt press fra start og de første 20 minuttene er nesten ikke Skjetten over midtbanen. Vi kom til flere gode muligheter som vi nesten scoret på, mens Skjetten har en etter litt dårlig kommunikasjon bak hos oss.

FUVO burde ledet med to-tre mål etter de første 45 minuttene, men måtte nøye seg med smultring begge veier.

Fortjent seier

Andre omgangen var så vidt startet da Sara Marie Libråten sendte hjemmelaget i ledelsen 1-0. Få minutter senere feide Oda Folmo Myhr et langskudd som sneik seg inn nede ved stolperoten. Hennes 16 seriemål for sesongen. FUVO hadde stålkontroll og etter en drøy times spill avgjorde Anna Edvardsen kampen til hjemmelagets fordel da hun satte inn FUVOs tredje mål for kvelden. Vertene så lenge ut til å holde nullen, men sju minutter før slutt fikk Skjetten sitt trøstemål.

• Andre omgangen startet på best tenkelige måte. Tidlig mål og vi dominerte kampen. Tre fine mål av Sara, Oda og Anna, og solide bakover som vantlig.
  • Også veldig godt å se Madde (Madelen Dahlstrøm) levere en meget god kamp. Slitt litt med selvtillit, men i denne kampen viste hun virkelig hva som bor i henne, da hun til tider terroriserte backen til Skjetten. Jobbe enda litt mer med valgene sine og roen, så kan hun nå langt, sier en imponert trener til Nesfotballen.