Serielederen ble for sterke for FSK

Eidsvold Tur3 – Fenstad SK  7-0 (5-0)

Fenstad SK smekket til med 7-0 seier i forrige serierunde mot Varpe, men fikk det som forventet tøft i mandagens bortemøte med serieleder Eidsvold Turn3.

Dårlig markering = Hardt straffet

Kampen startet med at Fenstad SK var ukonsentrerte og slapp markeringen allerede på det første angrepet til Eidsvold Turn3. Dermed var det 1-0 før lagledelsen hadde rukket å sette seg på innbytterbenken. Også på de to neste målene var det slapp markering av laget fra Brårud. Hjemmelaget scoret ytterligere to mål før lagene tok pause på stillingen 5-0

FSK-trener Stian Olsen konstaterte at det så stygt ut med fem baklengs etter de første 45 minuttene.

• Turn3 trillet ballen kjapt og løp samtidig sokkene av seg. De var flere klasser bedre enn oss, annet er det ikke å si.

«Beste laget vi har møtt i år»

I andre omgang la bortelaget om på formasjonen og prøvde samtidig å være enda tettere opp i Turn-spillerne. Dette gjorde sitt til at de kun slapp inn to mål i andre omgang.

• Vi gjorde vårt beste, men det er klart når man ser på mannskapet de startet med og hvordan de spilte, så må jeg nok si at dette er absolutt det beste laget vi har møtt i denne divisjonen.
  • Når man ser navnene Håkon Dalbo, Magnus Kristengård og Erlend Winnem, så har disse startet for Turn 2 og Turn 1 i år og har jo ingenting nede på det nivået her å gjøre. Ser også mange andre navn man forbinder med 1-laget og 2-laget til Turn. Dette laget burde nok vært 4 divisjoner over oss i hvert fall, slår Stian Olsen fast.
  • Jeg er veldig fornøyd med gutta som møtte opp selv om vi visste forhånd at dette kom til å bli tøft. Mulig vi kunne gitt Turn litt mer motstand hadde vi hatt alle spillerne våre tilgjengelige, men skader, jobb og sykdom gjorde at det ble det mye roteringer til denne matchen.
  • Nå får vi trøste oss med det at vi har møtt det beste laget og kan konsentrere oss om å ta mest mulig poeng videre utover høsten, sier en optimistisk FSK-trener.