Sesongens største seier til R&Å 3

Ruben Kristengård og R&Å 3 klinket til med storseier over Rælingen 2

Topplagene i 8.divisjon går mot en meget spennende høstinnspurt hvor fire lag kjemper om to opprykksplasser. Ekstra morsomt for oss nesbuer er det at to av lagene er herfra. Bøn 2 har fått en liten luke ned til de tre andre lagene som består av Skogbygda, Kløfta 2 og R&Å 3.

8.div. R&Å 3 mot Rælingen 2 7-0 (5-0)

Før søndagens match mot Rælingen 2, lå R&Å 3 fire poeng bak Skogbygda og Kløfta 2, men med to kamper mindre spilt. Det var derfor viktig å vinne for å holde følge med resten av topplagene.

I våres endte motsatt oppgjør 2-2 etter at R&Å 3 hadde ledet med to mål til et godt stykke ut i andre omgangen.  Denne gangen hadde gjestene fra Rælingen lite å stille opp med. Hjemmelaget var i storform og ledet hele 5-0 til pause. Etter sidebytte satte de inn ytterligere to mål slik at sluttresultatet ble 7-0. Som er sesongens største seier for de blåkledde. Det betyr også at det nå skiller kun ett poeng mellom Skogbygda, Kløfta 2 og R&Å 3, der sistnevnte har en kamp til gode på Kløfta 2 og to på Skogbygda.

Trener for R&Å3 Kristian Skjeldal Mathiesen konstaterte at de leverte en meget god kamp.

 • VI spilte en bra match hvor vi fikk til mye bra angrepsspill. Vi slipper Rælingen til veldig lite og står distansen godt med få folk (en reserve). Vi vartet opp med gode og raske kombinasjoner, og derfra til mål gikk det raskt. 7-0 er bra selv om Rælingen 2 har stilt bedre lag før.

Neste kamp for R&Å 3 er allerede onsdag, borte mot Nittedal

R&Å 3 stilte med følgende lag: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Ruben Kristengård, Fredrik Stenbro, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Stian Linderoth-Jensen, Kristian Skjeldal Mathiesen, Marius Sormerud Johansen, Kristian Mork Nielsen, Steinar Hofsrud, Lasse Holum Hansen og Håkon Vestmo. Benyttet innbytter: Rune Osnes

Vi har dessverre ikke fått tak i målscorere, så har noen oversikt over det, så er vi takknemlige for om de sender oss en oversikt over det.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg