Sesongens tredje seier for R&Å-gutta

Thomas Buseth og R&Å gjorde som i fjor, de slo Gjerdrum 1-0

4.divisjon  R&Å mot Gjerdrum 1-0 (1-0)

Petter Hanekamphaug ble matchvinner

Sesongstarten for R&Å har vært brukbar, men laget gikk på et litt surt 2-0 tap for Hauerseter i forrige serierunde. Det var derfor en revansjesugen gjeng som tok i mot tabellnabo Gjerdrum til match på eget kunstgress mandag.

I en jevnspilt første omgang var det hjemmelaget som først kunne juble for scoring. Like før det var spilt et kvarter så vartet R&Å opp med et godt angrep der Thomas Buseth endte med å servere ballen til Petter Hanekamhaug, som satt inn 1-0. Dette var Hanekamhaug sin andre scoring for året. R&Å kom til et par gode muligheter til å øke, men måtte nøye seg med 1-0 til pause.

R&Å vinner annenhver kamp

Den sterke vinden på Årnes kunstgras preget kampen, men hjemmelaget hadde god kontroll i starten av andre omgangen, men så tok Gjerdrum mer og mer over. Et godt stykke ut i omgangen kom sjansen bortelaget hadde ventet på, men hjemmelagets keeper, Sindre Edvardsen Nyhus, vartet opp med en matchvinnerredning på headingen fra en godt plassert Gjerdrum spiller. Gjestene trøkket godt på de siste minuttene, men R&Å klarte å holde unna og tok sesongens tredje seier.

Du finner 4.divisjonstabellen her

Etter sju kamper ligger R&Å på 6.plass med 10 poeng. Nest kamp for de blåkledde er mandag 16.mai, borte mot Kløfta

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Mads Elvethun Hansen, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug og Thomas Buseth. Benyttet innbytter: Jørgen Aaserud