SIF/FUVO 3 med valset over Frogner

Kenneth Nordli scoret tre mål i 5-0 seieren over Frogner

SIF/FUVO 3 – Frogner 5-0 (3-0)

SIF/FUVO3 tok i kveld imot Frogner til en meget viktig kamp i kampen for tilværelsen i 8.divisjon. I våres gikk Skaubygdingene til pause med 2-1 ledelse, men raknet totalt i andre omgang og tapte til slutt hele 8-2. Det var derfor en revansjesugen gjeng som gjorde seg klare til match i regnværet på Skogbygda stadion.

Kenneth Nordli med tre scoringer

Hjemmelaget fikk en pangstart på oppgjøret med to scoringer før kampen var fem minutter gammel. Først ut var Gaute Borgenholt etter fire minutter, minuttet senere doblet Kenneth Nordli ledelsen. Sistnevnte økte til 3-0 etter 35 min, som også var pauseresultatet.

Med tjue minutter igjen å spille satte vertene på turboen, og nok en gang dunket de inn to kjappe mål i løpet av ett minutt. Andreas Rønold Johnsen satte inn SIF/FUVO3 sitt fjerde for dagen, før Kenneth Nordli rett etterpå fastsatte sluttresultatet til 5-0, med sitt tredje mål for kvelden.

Seieren betyr at SIF/FUVO 3 klatret forbi Frogner på tabellen. Etter 10 kamper ligger laget på 8.plass med 9 poeng.

SIF/FUVO3 stilte med følgende lag: Harald Magnus Nilsen Sandmo, Andreas Rønold Johnsen, Jonas Ilseng, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Niklas Martinsen, Kennet Nordli, Pål Moløkken og Tor Erik Tømmerbakk.

Benken: Kjell Arne Fjeld, Bjørn André Brendengen, Magnar Bore, Marius Borkner Hermansson og Vegard Thomassen