SIF/FUVO3 avsluttet med tap mot serievinner Bøn

SIF/FUVO 3 avsluttet en berg og dalbane sesong med hjemmekamp på Funnefoss kunstgress mot serieleder Bøn.Plassen i neste års 8.divisjon var allerede sikret for vertene, men for bortelaget stod det et opprykk på spill.

Hjemmelaget sjokkåpnet mot serielederen

Skogbygda/FUVO3 sjokkåpnet med å ta ledelsen allerede etter fire minutter. Målscorer var Kenneth Nordli, som med det scoret sitt 20. seriemål for sesongen. En sterk prestasjon med tanke på tabellplasseringen til laget han spiller på.

Dette gjorde Bøn-spillerne litt stresset, men etter 24 minutter utlignet Alexander Oskasin for gjestene, og ni minutter senere sendte samme spiller Bøn tilbake på tabelltoppen. I det kampen var på vei inn i omgangens siste spilleminutt, feide Dan-Remy Tollefsen Dahl i vei et innlegg som traff vinkelen og inn i mål. Med 3-1til pause kunne Bønerne senke skuldrene litt før de tok fatt på sesongens siste 45 minutter.

Fortjent opprykk til Bøn

Bøn gjorde som hjemmelaget gjorde i første omgang, gikk rett i strupen på motstanderen og scoret. Et innlegg fant veien til Dan-Remy Tollefsen Dahl, som headet inn sitt andre og Bøn sitt fjerde mål for kvelden. Da var mye gjort, selv om Gaute Borgenholt reduserte fra straffemerket etter 71 minutter. Kampens siste mål kom fem minutter etter vertenes andre nettkjenning. Et frispark ble mesterlig reddet av Harald Nilsen Sandmo, men han måtte gi retur, og da var Jim-Freddy Gravråk Pedersen på rett plass og dunket spikeren i SIF/FUVO3-kista.

Med 5-2 seier endte Bøn helt øverst på tabellen og rykker opp til 7.divisjon sammen med Hauerseter 2. Ned fra 8.divisjon går Haga og Frogner.