SIF/FUVO3 avgjorde lokaloppgjøret mot Fenstad SK helt på tampen

Mange tøffe dueller da SIF/FUVO3 og Fenstad SK møttes til treningskamp lørdag 9.mars

I et surt vintervær møttes Skogbygda/FUVO3 og Fenstad Sk til lokaloppgjør på Funnefoss kunstgress lørdag formiddag. Det ble en målrik match hvor Fenstad SK startet kampen best og ledet også 1-2 etter de første 45 minuttene. Målscorer for laget fra Brårud var Jan Niklas Hagen og Stig Tangen. Etter sidebytte tok hjemmelaget mer og mer over, og ti minutter ut i omgangen utlignet Lars Scharning på en herlig lobb etter en kontring som var som tatt ut av læreboka. Kampen så etter hvert til å ende uavgjort, men med åtte minutter igjen å spille kranglet Gaute Borgenholt ballen over målstreken, og helt på tampen fastsatte Tor Erik Tømmerbakk sluttresultatet til 4-2 til SIF/FUVO3.

Mål SIF/FUVO3: Kenneth Nordli, Lars Scharing, Gaute Borgenholt og Tor Erik Tømmerbakk

Mål FSK: Jan Niklas Hagen og Stig Tangen