SIF/FUVO3 ledet etter 1.omg – raknet etter pause

Andreas Rønold Johnsen sendte SIF/FUVO3 i ledelsen like før pause, men ble parkert av Frogner i 2.omgang.

Frogner – SIF/FUVO3 8-2 (1-2)

SIF/FUVO3 startet sesongen med å spille en god kamp mot Fet3, men endte allikevel opp med en smultring i poengfangsten. De tok imidlertid med seg mye positivt fra kampen og så frem til bortemøte med Frogner onsdag kveld.

SIF/FUVO3 ledet til pause, så ble det mørkt…..

Dessverre kom de blå og hvitstripede litt trått ut av startboksen og hjemmelaget tok ledelsen allerede etter sju minutters spill. Hjemmelaget styrte mye av det som skjedde utpå matta, men etter en halvtimes spill så utlignet Niklas Martinsen for gjestene.Lagene gjorde seg klare for å gå til pause med 1-1, men så fant Andreas Rønold Johnsen det for godt å prøve på et langskudd som føyk inn i nettmaskene. Dermed kunne SIF/FUVO3 gå til pause med en litt heldig 1-2 ledelse.

Andre omgangen var så vidt i gang da Frogner utlignet til 2-2 fra straffemerket, før de ett minutt senere satte inn sitt tredje for kvelden. Dermed hadde vertene i løpet av to minutter snudd 1-2 til 3-2. Etter målet roet det hele seg ned, før hjemmelaget økte til 4-2 halvveis ut i omgangen. Det var noe daft over SIF/FUVO3-laget i andre omgangen, og vondt ble også etterhvert til verre da Frogner økte til 5-2, for så å smekke inn ytterligere tre baller de siste åtte minuttene av kampen. Dermed gikk Skaubygdingene fra å lede med ett mål etter første omgang, til å slippe inn sju i andre omgang, og tape kampen 8-2.

Neste kamp for SIF/FUVO3 er 8.mai, borte mot Hauerseter 2, som forøvrig slo Haga med hele 14-0 i seriepremieren

Tabellen for 8.divisjon kan man se her

Her kan dere lese referat og se bilder fra kampen fra en av norges største groundhoppere, Marius Helgå