SIF/FUVO3 vant lokaloppgjøret mot Haga

Kenneth Nordli scoret to og ble også matchnvinner da han fastsatte sluttresultatet til 3-2 til SIF/FUVO3 i bortemøte med Haga

Haga – SIF/FUVO3 2-3 (0-0)

Etter en målløs første omgang, skjedde det mye i starten i andre omgang. Først sendte Kenneth Nordli SIF/FUVO3 i ledelsen 0-1 etter 52 minutter. Fem minutter senere hadde Haga sin toppscorer, Håkon Vestmo, putta to ganger og snudd kampen til bruntrøyenes fordel. Dette var Vestmo sitt sjette og sjuende scoring for året.

2-1 holdt seg til det det 70 minutt, da utlignet Jørgen Kårstad til 2-2, og kun fire minutter senere var det SIF/FUVO3 sin toppscorer, Kenneth Nordli, sin tur til å sette inn sitt andre for dagen. Flere mål ble det ikke og SIF/FUVO3 tok en viktig seier i kampen for tilværelsen i 8.divisjon.