Simen Høglien med hat-trick da FUVO 2 vant igjen

Simen Høglien scoret tre mål. Her blir han gratulert av Andreas Krybelsrud

6.divisjon. FUVO2 mot Gjerdrum 2  6-2 (6-1)

FUVO 2 vant den første av to cupfinaler mot Borgen sist. Denne gangen var det Gjerdrum 2 som kom på besøk. Ett lag som før matchen hadde like mange poeng som FUVO 2. Begge med 12 poeng etter 13 serieomganger.

Fredrik Lillebekk startet målschowet med soloraid

Gjerdrum 2 har spilt jevnt med mange, men stod med fire strake tap før de tok turen til Opakermoen. Dette viste hjemmelaget å utnytte. De gikk ut i hundre og allerede etter tre minutter satt den første ballen i nota. Målet kom etter at Fredrik Lillebekk tok med seg ballen godt innpå egen banehalvdel og driblet og snublet seg forbi den ene Gjerdrum spilleren etter den andre før han avsluttet med et velplassert skudd fra 20 meter. Gjerdrum 2 skulle på død og liv spille seg ut bakfra, noe FUVO 2 utnyttet med å sette presset langt innpå deres banehalvdel. Etter 16 minutter skled Sigurd Westby igjennom og fikk i vei et godt skudd som keeper måtte gi retur på. Simen Høglien var på rett plass og satte enkelt inn 2-0 til FUVO 2.Få minutter senere headet samme spiller inn et perfekt innlegg fra Thomas Brekken, og åtte minutter etter sitt første mål fullførte Høglien sitt hat-trick etter en 45 graders pasning fra Simen Scharning.

Simen Høglien med ekte hat-trick på åtte minutter

Gjerdrum 2 reduserte etter hvert il til 4-1, men med ti minutter igjen å spille til pause kom Thomas Brekken susende nedover venstrekanten og la inn på bakerste stolpe, der Torjus Murud Heiberg på motsatt back fikk en enkel oppgave med å øke til 5-1. FUVO 2 og Thomas Brekken avsluttet en god første omgang med et nytt god raid som endte med pasning til Simen Scharning, som satte inn lagets sjette mål.

FUVO 2 sløste med sjansene i andre omgang

I andre omgang fortsatte FUVO å produsere store målsjanser, men klarte merkelig nok ikke finne nettmaskene de siste 45 minuttene. Det gjorde imidlertid Gjerdrum 2, som på en av sine få visitter fastsatte sluttresultatet til 6-2.

Seieren betyr at FUVO2 klatret opp på 7.plass med 15 poeng. Neste kamp for laget er onsdag 24.august, bort mot Flisbyen 2.

6.divisjonstabellen kan ses her

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Thomas Brekken, Torjus Murud Heiberg, Heine Risvik Paulsen, Marcus Ellevold, Fredrik Lillebekk, Sigurd Westby, Andras Krybelsrud, Simen Scharning, André Jørgensen og Simen Høglien. Benyttede innbyttere: Nicolay Snildal, William Fossum Østhaug og Ådne Skogheim