Sjansesløseri da FUVO 2 tapte hjemme mot Kurland

Andreas Krybelsrud og resten av FUVO-gutta sleit med å finne veien til mål

6.divisjon. FUVO 2 mot Kurland 1-3 (1-2)

Fredrik Thorset sendte FUVO 2 ledelsen, men holdt ikke til poeng

FUVO2 sløste med sjansene da møtte tabellnabo Kurland til 6.divisjonskamp på eget kunstgress tidligere denne uken. Kampen startet imidlertid godt for hjemmelaget som tok ledelsen etter et kvarter spill. Målet kom etter at Fredrik Thorset ble spilt fri alene med keeper og satte ballen sikkert tilside for målvakten og over målstreken. Ti minutter senere kom André Jørgensen til en god mulighet, men i stedet for 2-0 til FUVO 2, så kontret Kurland og utlignet til 1-1 30 sekunder senere. Bortelaget var farlige på sine visitter og gikk til pause med 1-2 ledelse etter at de ble tildelt straffespark etter 35 minutter. FUVO-keeper Henrik Berntsen vartet først opp med en god redning, men måtte i retur og barket sammen med en Kurland spiller. Dommeren mente i motsetning til FUVO-spillerne at Berntsen felte motspilleren. Straffesparket ble satt sikkert i mål av Harun Sahin, som også scoret det første målet for Kurland.

Sjansesløseri i andre omgang

Andre omgangen var så vidt i gang da et innlegg fra høyre ble satt inn i eget mål av en FUVO-forsvarer. Men i stedet for å dette sammen som et korthus, tok FUVO-gutta seg sammen og produserte store målsjanser på rad og rekke. Spesielt var innbytter Sander Tufte Ringnes farlig hver gang han fikk ballen. Han kom til to store målsjanser rett etter at Kurland gikk opp til 1-3, og fortsatte å jage scoring, men det ville seg ikke. Etter hvert meldte flere FUVO-spillere seg på lista over store misbrukte målsjanser, og selv etter at Marius Atto Hallgren fikk et meget hardt idømt rødt kort, så fortsatte laget å produsere målsjanser, men de fikk ikke ballen i mål og kampen ebbet ut med 1-3 tap.

Etter 16 av 22 kamper ligger FUVO 2 på 8.plass med 15 poeng. Leder gjør Bøn med 46 poeng. Neste kamp for FUVO 2 er fredag 9.september, borte mot Fet2

FUVO2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Simen Scharning, Torjus Murud Heiberg, Marius Atto Hallgren, Heine Risvik Paulsen, Andreas Krybelsurd, William Fossum Østhaug, Andre Jørgensen, Jonas Aarhaug, Martin Nafstad Bjerkestrand og Fredrik Thorset. Benyttede innbyttere: Tobias Ness Mallberg, Christian Rodrigues Henrikson, Ådne Skogheim og Sander Tufte Ringnes