Sjansesløseri da FUVO G16 måtte nøye seg med uavgjort mot Sande

Treningskamp.  G16 FUVO – Sande 1-1 (0-

FUVO spilte sin andre treningskamp for året søndag da de tok imot Vestfoldklubben Sande Sportsklubb til match på Funnefoss kunstgress.

La det være sagt med en gang, det ble en merkelig kamp som til slutt endte 1-1. Ut fra sjansestatistikken kunne den fort endt med 7-2 seier til FUVO, uten at noen hadde sagt noe som helst.

Målløst til pause

FUVO var best i store deler av kampen, skapte flust med målsjanser, men klarte ikke sette ballen i nota i første omgang. Et par-tre av sjansene var av kaliberen 100 % sjanse. Det var nærmest ett under at man ikke klarte å få ballen i mål i løpet av de første 40 minuttene. Det som var positivt var at de skapte sjanser fra alle mulige vinkler: Høyrekanten, venstrekanten, sentralt i midten osv…

FUVO måtte nøye seg med uavgjort

FUVO fortsatte å kjøre over gjestene også i andre omgang, men hadde et par slurvepasninger i begge omgangene som gjorde sitt til at de pådro seg noen unødvendige brudd på egen banehalvdel. Åtte minutter etter sidebytte ble Theo Håkonsen spilt glimrende igjennom på høyresiden. Han fosset mot målet og avsluttet med å sette ballen via keeper og inn i nettmaskene. 1-0 til FUVO varte i to minutter, da pekte dommeren på straffemerket etter en hands i FUVO-boksen. Mot spillets gang utlignet Sande til 1-1.

FUVO presset på for seiersmålet. Gutta stod tidvis på rad og rekke for å putta ballen i mål, men dette var dagen da man ikke klarte å omsette de mange og tidvis store målsjansene til mer enn ett mål. Dermed ebbet kampen ut med 1-1.