Sjansesløseri da Haga G13 tapte for EIF

Bildet: Bak f.v.; trener Per Rune Holmøy, Denis Atanasov, Daniel Gruszczynski, Isak Svartangen, Patrik Holmøy og Marius Qvigstad. Foran f.v.; Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen, Tobias Olsen og Ruben Kværner.

Haga – EIF 10-16 (4-7)

Disse lagene havnet à poeng i seriespillet før jul. Kun innbyrdes oppgjør som skilte dem og Fjellhammer, men Eidsvold vant sist gang de var i Neshallen.

Var gjestene som åpnet scoringsballet og de gikk opp til en 2-0 ledelse ganske tidlig i kampen. Da var det lite som fungerte fremover for Hagaguttene. Men så pådro bruntrøyene seg en 2 minutter, og da snudde kampbildet. Fikk mer fart i beina og skuddene satt. Haga scoret 3 ganger og var i ledelsen. Det varte ikke lenge. Resten av omgangen bar preg av at det kladdet skikkelig fremover for vertene, men et solid forsvarsspill gjorde at Eidsvold ikke avgjorde kampen så tidlig. Rett før pause ledet de 7-3, men en redusering fra dagens  Haga-kaptein; Patrik Holmøy, fastsatte pauseresultatet til 4-7.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å få mer bevegelse, samt skjerpe avslutningene. De hadde hele 20 avslutninger på mål i den første halvdelen, hvorav KUN 4 gikk i mål. Var ikke heldige med stengene heller.

Selv om det var gjestene som scoret først i den siste omgangen, så var dette bruntrøyenes beste periode. Spiste seg sakte med sikkert inn på gjestene og hadde full kontakt på stillingen 8-9. Istedenfor å ballkontroll og få en utligning, så greide Eidsvold å få tak i en retur og sette inn en litt heldig scoring til 8-10. Da datt lufta litt ut av hjemmelaget, og de begynte med det samme rotet som i den første omgangen. Gjestene benyttet anledningen og stakk mer og mer fra i målprotokollen.
Når de meget gode sortkledde blåste for full tid, så stod det 16-10 til EIF på måltavla. Kampen var mer jevnspilt enn dette, men bortelaget var litt mer treffsikre enn hjemmelaget i denne kampen. 26 avslutninger som ikke gikk inn, sier vel sitt.

Nå venter vinterferie og mer trening, før neste seriekamp mot Langhus.