Sjansesløseri da Haga G16 tapte for Lillestrøm TH 2

Kampfakta: Lillestrøm TH 2 – Haga 29-20 (17-9)

Det var hjemmelaget som kom best i gang, ikke for at de spilte så utrolig bra men mest fordi det verken fungerte fremover eller bakover for bruntrøyene. Det tok over 5 minutter før første scoring til Haga, da ledet hjemmelaget 4-0. Da fungerte det bedre fremover for Haga en periode, og de greide å spille jevnt med Lillestrøm-gutta. Etter 15 spilte minutter stod det 11-8 til vertene på måltavla.

Da kom en veldig dårlig periode for bruntrøyene igjen, og gjestene kunne bare dra ifra i målprotokollen. Mye slurv fremover, både pasninger og svake avslutninger. Ved pause stod det 17-9 på måltavla.

En beskjed til Hagagutta i pausen; gå ut og ha det morsomt i den andre omgangen. Samt gjør de enkle tingene.

Haga foretok også et keeperbytte i andre omgang, for kanskje prøve å få noen flere redninger. Omgangen ble jevnere enn før pause. Bruntrøyene åpnet scoringsballet og kanppet inn til 12-18 noen minutter senere. Nærmere enn det kom de ikke. Møtte her et bedre lag, og da må det være på topp i 2 x 25 minutter, holder ikke med korte perioder på dette nivået.

Mot slutten ble det litt “hawaii-preg” og når de sortkledde blåste for full tid, stod det 29-20 til Lillestrøm på måltavla.

Mye positivt å ta med seg for det unge Haga-laget, men også en del som må trenes mer på. 27 avslutninger som ikke endte med scoring, bør og kan reduseres med 30-35%.

Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Mathias Andreassen, Ludvig B Salamonsen (1), Henrik Sakshaug (2), Johan Thoresen, Ruben Kværner (9), Patrik Holmøy (3), Benjamin Sefring (2), Marius Qvigstad og Nicholas Reklev (2)