Sjette ettmålstapet for R&Å Futsal

R&Å futsal tapte begge helgens kamper og ligger helt nederst i 1.divisjon med 6 poeng. De har sett solide ut og spilt jevnt med samtlige motstandere, men ikke akkurat flytsonen med seg. Så langt har det resultert i to seiere, over Vestli og Klemetsrud og hele seks ettmålstap. Med sine 6 poeng har laget sakte men sikker dettet helt ned til bunnen av tabellen.

R&Å – Ski 3-2 (2-2)

Ski tok ledelsen 2-0 etter to kjappe scoringer etter 8 og 9 minutter. I tumultene etter at serielederen gikk opp til 2-0, pådro Hosseim Amiri fra R&Å seg sitt andre gule kort og dermed en tidlig dusj. Dette så etter hvert å gi de blåkledde ny giv. Simen Lirio reduserte til 1-2 etter et kvarter, før samme spiller like før pause utlignet til 2-2.

Ti minutter ut i andre omgang kom avgjørelsen da Jesper Remmen satte inn Ski og kampens siste mål for dagen.

Høybråten/Stovner – R&Å 2-1 (1-1)

Helgens andre match, som gikk mot Høybråten/Stovner startet forrykende med en scoring til hvert av lagene før det var spilt to minutter. Først ut var oslo-laget, men rett etterpå utlignet Simen Lirio til 1-1. Dette resultatet holdt seg til midtveis i andre omgangen, da satte Høybråten/Stover 2-1, som også ble sluttresultatet.

I helgen var det serieleder Ski og serietoer Høybråten/Stovner som stod for tur. Begge ble litt for sterke, men på R&Å sin facebookside kan vi lese at til tross for null poeng og jumboplass på tabellen, har Simen Holter tro på at det snart snur.

– Jeg syns vi ser mer solide ut, og til tross for at poengfangsten fortsatt uteblir, har jeg veldig tro på at det løsner neste kamphelg med 6 poeng, sier Simen.

– Vi ser at de beste lagene nok trener en del på dødballoppsett, noe vi med fordel også kan gjøre.