Sjette strake tapet for Haga

Løvenstad – Haga 6-2 (4-0)

Haga kom til kampen mot Løvenstad 2 med fem strake tap i sekken, og vondt skulle bli til verre. Før kampen var kvarteret gammelt hadde Løvenstad 2 allerede satt tre ballen bak André Lefstad i Haga-buret. Hjemmelaget økte til 4-0 etter 24 minutter, som også ble pauseresultatet.

To kjappe reduseringer var ikke nok

Haga-veteranen Thomas Amundsen ga bruntrøyene et lite håp da han reduserte til 4-1 rett etter sidebytte. Håpet ble enda litt større da toppscorer Håkon Vestmo reduserte til 4-2 etter 50 minutter. Haga gjorde forsøk på å komme skikkelig inn i kampen, men i stedet så satte Løvenstad inn ytterligere to mål og med det fastsatte sluttresultatet til 6-2.

Med Haga seier hadde begge stått med 9 poeng, nå skiller det hele seks poeng i favør Løvenstad 2. Med det sjette strake tapet ligger Haga fremdeles helt sist på tabellen. De har ett poeng opp til Frogner og tre poeng til Skogbygda/FUVO3, som ligger på en foreløpig sikker plass

Skal man ta med seg noe positivt fra matchen, så må det være at Haga spilte 2-2 i andre omgang.

Neste kamp for Haga er tirsdag 3.september, hjemme mot Fet 3

Haga stilte med følgende lag: André Lefstad, Stian Samuelsen, Christoforos Arhontidis, Robin Amundsen, Håvard Kvinge, Espen Thorvaldsen, Thomas Amundsen, Sebastian Olsen, Trond Rasmussen, Håkon Hovland og Håkon Vestmo.

Benyttede innbyttere: Thomas Øverheim, Anders Estenstad, Petter Sakshaug, Jan-Ivar Olsen, Daniel Aleksander Kristiansen Møllegaard og Henning Lucifer Hofoss Frostrud.