SkarÅ G15 vant klart borte mot EIF

Regionsserien gutter 15 år. EIF mot R&Å/Skarnes 17-25 (7-12)

Etter å ha tapt knepent for Linderud/Linje5 2 i midten av oktober, så har SkarA-gutta gått gjennom hele november og halve desember uten å tape.

Komfortabel ledelse til pause

Før onsdagens bortematch mot EIF stod laget med to seire og to uavgjorte på de fire siste serierundene. SkarÅ kom godt i gang med tre scoringer før hjemmelaget satte inn sitt første. God keeper og godt forsvarsspill gjorde sitt til at laget kun slapp inn sju mål i første omgang. Bortelaget var best gjennom hele første omgangen og suste sakte men sikkert i fra vertene. Oliver Alstad Quille avsluttet en god første omgang fra SkarÅ-gutta med å sette inn 7-12.

Avgjorde matchen i starten av andre omgangen

SkarÅ ga ikke noe ved dørene i starten av andre omgangen. I stedet gønnet de på fra start og avgjorde matchen før det var spilt fem minutter. Da ledet de med åtte mål og poengene var langt nede lomma. Laget fortsatte å kjøre kampen, selv om hjemmelaget var litt mer med i matchen uten å ta noe særlig innpå.  Da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 17-25 på måltavla.

Seieren betyr SkarÅ klatret opp på 4.plass med 10 poeng, ett poeng bak Haga, som de for øvrig møter i årets siste match, førstkommende søndag 18.desember i Neshallen

SkarÅ stilte med følgende lag: Sivert Eliassen, Oliver Alstad Quille (1), Theo Løse (1), Lars Marhias Elkjær Steffenstorpet, Viljar August Wathne Guttormsen (9), Sebastian Engeflaen Jansen (3), Daniel Thode Hegge (4), Sindre Tronbøl (3), Viktor Aleksander Sørlie (1), Kristian Skaarer, Sander Berøy Paulsen (2)