SkarÅ-gutta lå under til pause, men snudde og vant over Vålerenga

Gutter 15 år Nivå 2 B-sluttspill. SkarÅ 2 – Vålerenga 24-21 (10-13)

R&Å/Skarnes 2 (SkarÅ) gikk på et stort tap mot Nordstrand 2 i forrige serierunde. Mot Vålerenga var laget oppe og nikket igjen.

Lå under med tre mål til pause

Det var gjestene fra Vålerenga som hadde taket på matchen de ti første minuttene, men SkarÅ-gutta kjempet seg tilbake i kampen og etter et kvarter så utlignet Theo Løse til 6-6. Så fikk bortelaget en tominutter og Skara-gutta øynet ledelse. I stedet tok Vålerenga tilbake ledelsen med enn mann mindre og rett etterpå økte de til to mål. Gjestene avsluttet også omgangen best og lagene gikk til pause med 10-13 ledelse til Vålerenga.

Knallstart på andre omgangen

Hva som ble sagt i pausepraten skal være usagt, men hjemmelaget startet andre omgangen i et fyrverkeri. Scoret fem mot Vålerenga sitt ene og hadde snudd kampen til 15-14. Bortelaget utlignet rett etterpå Skara slo lynraskt tilbake og klarte hele tiden å ha ett til to mål å gå på. Vålerenga var som nærmest på stillingen 21-20, men nærmere enn det kom de ikke og SkarÅ kunne til slutt juble for 24-21 seier.

Neste kamp for SkarÅ er søndag 5.februar, borte mot Korsvoll 2

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Oliver Alstad Quille, Theo Løse (6), Oliver Skjørberg Hansen (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet, Viljar August Wathnes Guttormsen (3), Sebastian Engeflaen Janesn (5), Simen Beten Vaarum, Daniel Thode Hegge (69, Joakim Elias Solberg (1), Alexander Holmen (1), Kristian Skaarer (1) og Sander Bærøy Paulsen.