SkaRå utlignet til 22-22 med sju sekunder igjen å spille

Gutter 15 år Nivå 2 A-sluttspill SkaRå – Ull/Kisa 2 22-22 (12-9)

Søndag var det duket for lokaloppgjør i Neshallen mellom SkaÅ og Ull/Kisa2. To lag som kjemper på nedre halvdel og som trenger alle poengene de kan få. Hjemmelaget startet ballet med det som skulle vise seg å bli en morsom og underholdende kamp hvor både spill og mål kom i ”klaser”. 3-1 ble raskt til 4-5, før SkaRå fikk spillet til å sitte og skuddene til å finne veien til nettmaskene. Etter tretten minutter hadde de en komfortabel ledelse på 10-5, men Ull/Kisa 2 tok litt innpå slutten av første omgangen og til pause stod det 12-9.

SkaRå ga bort ledelsen på slutten, men reddet ett poeng

SkaRå holdt lenge gjestene på ett til tomåls avstand, men etter elleve minutter hadde Ull/Kisa tatt igjen vertene og utlignet til 16-16. Resten av matchen fulgte lagene hverandre som skygger, men med SkaRå hele tiden et lite hakk foran. Fire minutter før slutt ledet de med to mål, men så klinket bortelaget klarte å snu helt på slutten og med elleve sekunder igjen å spille tok de ledelsen 21-22. Hjemmelaget var lynkjappe med å hente ballen og med sju sekunder igjen å spille utlignet og fastsatte Viljar August Wahtne Guttormsen sluttresultatet til 22-22.

SkaRå stilte med følgende lag:  Sivert Eliassen, Theo Løse (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (2), Viljar August Wathne Guttormsen (5), Sebastian Engeflaen Jansen (3), Daniel Thode Hegge (2), Sindre Tronbøl (4), Viktor Aleksander Sørlie (3), Kristian SKaarer (1), Sander Bærøy Paulsen (2 og Oskar Andreas Weng