SkarÅ vant toppoppgjøret

Søndag var det duket for toppoppgjør i Neshallen mellom SkarÅ og et Langhus 2-lag som stod med tre strake seiere. Hjemmelaget ville med seier komme opp på samme poengsum. Det var derfor en viktig kamp i forhold til å kunne kjempe i toppen av tabellen.

Gutter 15 år Nivå 2 B-sluttspill   R&Å/Skarnes (SkarÅ) – Langhus 2 33-26 (17-11)

Gutta tok i mot Ås/Drøbak i Neshallen mandag kveld. Et lag SkarÅ aldri har møtt før, så det lå litt spenning i garderoben. Men det ble bestemt at det var i forsvar jobben skulle gjøres. Det ble en litt ta og føle på start, og gutta spilte veldig godt forsvar. Så når Drøbak fik straffe etter 10 minutter spilt skårte de sitt andre mål, mens SkarÅ hadde fem. Det jevner seg ut, men SkarÅ beholder ledelse til pause med et mål 10-9.

Andre omgang blir jevn og lagene følger hverandre og det er 15-15 når 15 minutter er spilt. SkarÅ slipper litt opp i forsvar og tørr ikke helt å gripe sjansene fremover. Så Ås/Drøbak tar en liten ledelse som SkarÅ aldri helt klarer å spise opp. Selv om innsatsen de siste minuttene var heroisk. Så blir det et to måls tap 20-22.

En underholdene kamp, gode målvakts redninger, godt forsvar og bra publikum bar preg på kampen. Gutta kan være stolte av innsatsen.

R&Å stilte med følgende lag: Sivert Eliassen, Oliver Alstad Quille (2), Theo Løse (6), Oliver Skjørberg Hansen (2), Viljar August Wathne Guttormsen (9), Simen Betten Vaarum, Alexander Holmen (3), Sindre Tronbøl (5), Viktor Aleksander Sørlie (4), Kristian Skaarer (2) og Sander Berøy Paulsen