Skedsmo med gavepakke til FUVO

Skedsmo – Sørumsand 2-3 (2-1)

Skedsmo og Sørumsand tyvstartet lørdag den 21.serierunden i 4.divisjon. Med seier ville serietoeren igjen sette press på FUVO, og med 2-1 til pause så det også slik ut. Men Sørumsand scoring rett etter pause og straffescoring med tjue minutter igjen var nok til å snu kampen til sin fordel. Det betyr at samtidig at Sørumsand klatret fra 8. til 5.plass.

Lørenskog 2 – Aurskog-Høland 0-3 (0-0)

I lørdagens andre match møttes høstens to formlag, Lørenskog 2 og Aurskog- Høland. Hjemmelaget hadde tatt 13 poeng på de fem første matchene, mens Aurskog-Høland stod med 10 poeng.

Det stod 0-0 til pause, men etter sidebytte scoret bortelaget tre mål og vant kampen 3-0. Seieren betyr at Aurskog-Høland gikk fra 5.til 3.plass. Etter ti kamper lå Aurskog-Høland på 10.plass med 14 poeng. Etter 20 kamper har de sanket 33 poeng.