Skedsmo vant og tok innpå FUVO

Skedsmo tok tre velfortjente og viktige poeng i toppkampen hjemme mot EIF lørdag. Ole-Christian Moltzau sendte vertene i ledelsen etter 15 minutter. Et snaut kvarter senere satte Eirik Risberget inn det andre målet for Skedsmo.

Moltzau la på til 3-0 etter 55 min, som inntil da var meget fortjent. De fleste trodde nok også at Skedsmo da ville cruise inn til en komfortabel seier, men nei da. Fire minutter senere reduserte Marius Rødsrud og i det 89 minutt ble det full fyr på Skedsmo stadion da Magnus Iversen reuserte til 3-2. EIF satte inn en sluttspurt, men i stedet for utligning, fastsatte René Eriksen sluttresultatet til 4-2 til Skedmso.

Dermed skapte de nytt liv i opprykkskampen. Det er nå kun fire poeng opp til FUVO, som i morgen reiser til en vanskelig bortekamp mot Lørenskog 2.