Skjervøy – FUVO 1-0

1.omg

Det har vært en jevnspilt 1.omg med få målsjanser i den meget sterke vinden. FUVO har vært nærmest, men 0-0 gir et riktig bilde av de første 45 minuttene.

2.omg

Andre omgangen fortsatte i samme stil og det hele så til å ende i en målløs kamp. Dessverre for gjestene, så skulle det komme ett mål. Med tre minutter igjen av ordinær tid endte en avslutning i klypene på Andre Thomsen. Han klarte ikke holde ballen fast og en spiller fra Skjervøy fikk en tå på ballen  Thomsen hadde fire fingre på.

Dommeren var av en annen oppfatning og blåste mål. Dermed endte den sjansefattige matchen med 1-0 til Skjervøy.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Thomas Brekken, Hassan Al-Shimary, Oliver Nøvik, Noah Veiby, Sigurd Flekken Mathiesen, Mads Rismoen og Kristoffer Bugge

Benken: Petter Rønningen, Simen Høglien, Garib Gerkondani, Sebastian Jensen, Tobias Solem Karlsen, Marcus Ellevold, Ørjan Hopen