Skogbygda 2 med to seire og ett tap å de tre første høstkampene

Skogbygda 2 boss, Kjell Arne Fjeld er fornøyd med 3 poeng mot både Sørum 2 og Skjetten og tar tapet mot Bøn 3 med fatning

Skogbygda sitt 7er lag startet årets sesong rufsete og stod med en smultring etter tre kamper. Etter hvert kom poengene sigende på en fjøl og laget plasserte seg rundt midten etter halvspilt serie. Høsten startet med tøff motstand, da de i tur og orden skulle møte Sørum 2, Skjetten og Bøn 3. Tre lag som de tapte mot i våres.

Skogbygda 2 – Sørum 3-2

Kampen kom sent i gang da dommer var svært forsinket til fra kampen som skulle begynt 2015. Dermed ble den en lang oppvarming før kampen kom i gang. Sørum hadde ingen problemer med å slå Skogbygda 7-3 i våres, men siden den gang har Skogbygda fått litt mer flyt i spillet. Kampen bar preg av at det var første høstkampen etter en lang sommerferie. Det ble en slitekamp der lagene fulgte hverandre, men der Skogbygda hadde det ”lille” ekstra som gjorde at Pål Moløkken avgjorde matchen i deres favør da han satte inn 3-2 med få minutter igjen å spille. Tobiasz Rzeznik og Andreas Johnsen scoret de to andre målene for Skogbygda 2

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Vasile Dodica, Eivind Husås, Tom-Roger Engebretsen, Tobiasz Rzeznik, Bjørn André Brendengen, Kasper Aanerud, Kjell Arne Fjeld, Andreas Rønold Johnsen, Pål Moløkken og Krzystof Mikolaj Michalak

Skogbygda 2 – Skjetten 3-2

Som mot Sørum, så ble også oppgjøret mot Skjetten en slitekamp på en myk gressbane på Skogbygda stadion. Trener Kjell Arne Fjeld konstaterte at det var ingen fare for skrubbsår, men en myk landing etter de ikke alt for mange taklingene. Kampen så ut til å ebbe ut i 2-2 og poengdeling, men to minutter før slutt dukket Tobiasz Rzeznik opp og satte inn 3-2, som også skulle vise seg å bli kampens siste. Gaute Borgenholt scoret de to andre målene for vertene.

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Vasile Dodica, Eivind Husås, Thorleif Fjeld, Tom-Toger Engebretsen, Tobiasz Rzeznik, Magnar Bore, Gaute Borgenholt, Bjørn André Brendengen, Pål Moløkken og Kjell Arne Fjeld.

Bøn 3 – Skogbyga 2 9-2

Etter seks poeng på de to første høstkampene, var det en spent gjeng som tok turen til Bøn og møte med et lag som kjemper om å bli seriemestere. Det som talte i mot Skogbygda var at kampen kom kun noen dager etter forrige match og kroppene til en del av spillerne på langt nær var restituert. Det kom godt til syne i starten av første omgang der Bøn ledet 2-0 før det var spilt fem minutter. Hjemmelaget fortsatte å kjøre over gjestene fra Skogbygda resten av første omgangen og kunne gå til pause med 6-0 ledelse.

Andre omgangen ble mye bedre for bortelaget som scoret omgangene to første mål og reduserte til 2-6 etter scoring av Tor Erik Tømmerbakk og Jørgen Kårstad. Nærmere enn det kom ikke Skogbygda. Bøn satte på propellen og scoret ytterligere tre mål og vant kampen 9-2.

Skogbygda stilte med følgende lag: Piotr Sobieszczuk, Tom-Roger Engebretsen, Vasile Dodica, Jørgen Kårstad, Tobiasz Rzeznik, Magnar Bore, Krzystof Mikolaj Michalak, Tor Erik Tømmerbakk, Kjell Arne Fjeld og Eivind Husås