Skogbygda 2 stoppet ikke før de hadde scoret 10 mål

7er menn Jessheim – Skogbygda 1-10 (1-4)

Etter to strake seiere så var det et lag stinne av selvtillit Skogbygda-sjef Kjell Arne Fjeld tok med seg den ikke alt for lange turen til Jessheim idrettspark og møte med Jessheim Fotballklubb.

Før den sjette serierunden stod begge lagene med seks poeng og det var forventet et tett og jevnt oppgjør. Det skulle det på ingen måte bli….

Jessheim tok ledelsen

Det skulle bli en kamp med mange mål og Jessheim fikk æren av å starte målkallaset etter fem minutter. Skogbygda sin nykommer Vasile Dodica svarte med å utligne etter elleve minutter og minuttet senere sendte samme spiller gjestene i 1-2 ledelse. Skogbygda hadde nå tatt over initiativet i matchen og litt halvveis ut i omgangen økte Jørgen Kårstad til 1-3. Samme spiller var på rett plass rett før pause og satte inn bortelagets fjerde scoring for kvelden.

Kjell Arne Fjeld var så nære å komme på scoringslisten

Tre mål ledelse til pause ble til nimålsseier

Skogbygda fortsatte kjøret etter sidebytte og første mann på scoringslisten var Eivind Husås. Like etterpå økte Tobiasz Rzeznik til 1-6, men gjestene var på ingen måte ferdigscoret. Det var flere som ville være med på moroa. Tidenes mestscorende i Skogbygda, Pål Moløkken scoret mål nr sju og tre minutter senere sørget Krystof Mikolaj Michalak for to kjappe, før Moløkken fastsatte sluttresultatet til 1-10.

Pål Moløkken scorer her ett av sine to mål

Seieren betyr at Skogbygda 2 nå står med 9 poeng og ligger med et på en femte plass. Bøn 3 leder med 18 poeng, foran Rælingen 5 og Løvenstad 3, begge med 13 poeng. Neste kamp for Skogbygda2 er mandag 5.juni borte mot Løvenstad 3

Skogbygda 2 stilte med følgende lag: Piotr Sobieszcuk, Vasile Dodica, Tommy Karlsen, Tobiasz Rzeznik, Pål Moløkkenn Bjørn André Brendengen og Kjell Arne Fjeld. Benyttede innbyttere: Tor Erik Tømmerbakk, Eivind Husås, Krzystof Mikolaj Michalak og Jørgen Kårstad