Skogbygda avsluttet sesongen med seier og 3.plass

Markus Sæter scoret to mål i årets siste seriekamp for Skogbygda

8.divisjon Nittedal mot Skogbyga 1-5 (1-2)

Kampen bråstartet med at Kenneth Nordli ble spilt igjennom etter veldig kort tid, men ble avvinket for offside, noe det nok ikke var. Men det var Nittedal som best ut av startblokkene og styrte det meste av det som skjedde. Skogbygda fant ikke helt fasongen og Nittedal var nære på ved flere anledninger. Det var likevel bortelaget som fikk det første målet, der Gaute Borgenholt på vakkert vis tok ned en lang ball på brystet og smelte den på halvvolley i nettetmaskene. Kampen fortsatte likevel i samme spor, men Skogbygda var effektive, og scoret nok en gang på corner. Ballen datt ned hos Markus Sæter, som fikk stå helt alene og breiside ballen over målstreken. Kampbildet fortsatte fremdeles i samme duren, men til slutt fikk også Nittedal hull på byllen og reduserte til 1-2 rett før pause.

Skogbygda med overbevisende andre omgang

Skogbygda gikk ut i andre med en helt annen innstilling til kampen, herifra og ut var de best. Emil Holen satte inn ett mål på hodet tre minutter ut i omgangen, etter en godt slått dødball fra Eivind Husås. Med tjue minutter igjen å spille satte Markus Sæter inn lagets fjerde etter en overgang der Kenneth Nordli fikk ballen på høyresiden og serverte en fin ball inn til Sæter, som fikk stå umarkert og sette inn 1-4.

Avsluttet sesongen med tre strake seiere

Kasper Aanerud fikk æren av å sette krona på verket ti minutter før slutt Skogbygda. Gjestene avsluttet dermed sesongen med en meget god andre omgang, i motsetning til den første. De hadde god kontroll defensivt og skapte mer etter hvert som Nittedal åpnet seg opp. På stillingen 4-1 fikk Nittedal straffe og kunne skapt mer spenning i matchen, men dagens vikar i mål, Tor Erik Tømmerbakk, reddet.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes konstaterte at det gjorde godt å avslutte med en god omgang.

• Den første omgangen er jeg glad kom i siste kampen for året, for den bør vi helst glemme. Selv om vi selvfølgelig skal ta med oss at vi tross alt gikk til pause med ledelse. Men det kan vi mest av alt takke Nittedals avslutninger for. Andre omgangen derimot var veldig bra. Da fant vi tilbake fasongen, og var enige om hva vi skulle gjøre, og ikke minst var mer tente enn i første. Jeg er veldig fornøyd med at gutta klarer å snu etter pause, og avslutter sesongen på en god måte.

Skogbygda lå på opprykksplass da de avsluttet sesongen, men Kløfta 2 avsluttet sesongen noen dager senere med seier. Dermed endte Skogbygda på 3.plass, tre poeng bak Kløfta, 2 som fulgte Bøn 2 opp til 7.divisjon.