Skogbygda avsluttet vårsesongen med champagnefotball og målfest

Kenneth Nordli

Kenneth Nordli med ekte hat-trick i løpet av 11 minutter i første omgang

8.divisjon  Skogbygda mot Nittedal 16-1 (7-0)

Skogbygda har virkelig funnet formen og stod med fire strake seire før de avsluttet vårsesongen med hjemmekamp mot Nittedal. Gjestene hang brukbart med i starten, men når Skogbygda-spillerne satte på turboen, ble Nittedal stående igjen på perrongen og se det ene målet etter det andre renne inn.

Toppscorer Jan Niklas Hagen startet målschowet

Toppscorer Jan Niklas Hagen satte standarden for det som skulle bli en av de mest målrike kampene på Skogbygda stadion noensinne med kampens første scoring etter 9 minutter. Rett etterpå doblet Gaute Borgenholt ledelsen fra straffemerket og i det kampen passerte kvarteret så var Hagen frempå med sitt andre mål for kvelden.

Kenneth Nordli med ekte hat-trick i første omgang

Så var det tid for Kenneth Nordli show. I løpet av elleve minutter (fra 19. til 30. min) scoret han ekte hat-trick og økte hjemmelaget ledelse til 6-0. Jan Niklas Hagen ville ikke være dårligere og rakk også han å score tre mål før lagene tok pause på stillingen 7-0 til Skogbygda.

Største seieren på 22 år

Det tok over ti minutter før hjemmelaget fikk hull på byllen etter sidebytte, men da rant også målene inn som perler på en snor. Tor Erik Tømmerbakk startet med å sette inn 8-0, før Emil Holen satte inn to kjappe. Petter Berg Haugen og Markus Sæter rakk å score hvert sitt før Nittedal fikk sitt trøstemål etter 73 minutter. I løpet av det siste kvarteret rakk Skogbygda å score ytterligere fire mål ved Petter Berg Haugen, Tor Erik Tømmerbakk, André Skogheim og Gaute Borgenholt.

Da dommeren blåste av for siste gang stod det 16-1 på måltavla. Det er den største seieren til Skogbygda siden de slo Bøn 2 med sifrene 19-3 tilbake i år 2000.

Etter halvspilt serie (8 kamper) så ligger Skogbygda på 3.plass med 18 poeng. Kløfta 2 leder serien med 21, mens R&Å 3 befinner seg på 2.plass med 19 poeng.

Tabellen for 8.div finner du her

Målscorere for Skogbygda var: Kenneth Nordli 3, Jan Niklas Hagen 3, Tor Erik Tømmerbakk 2, Gaute Borgenholt 2, Emil Holen 2, Petter Berg Haugen 2, Markus Sæter og André Skogheim

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobiezcuk, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, André Skogheim, Axel Dybvig, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Jørgen Aaserud Westvang, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli, Petter Berg Haugen og Emil Holen