Skogbygda er tilbake på vinnersporet

Jan Niklas Hagen

Jan Niklas Hagen åpnet scoringskontoen med en perle

8.div Strømmen – Skogbygda 1-3 (1-2)

Skogbygda startet kampen litt forsiktig, mens Strømmen3 startet i ett høyt tempo. Det gjorde sitt til at hjemmelaget styrte mye de første 25 minuttene, uten at Skogbygdas sisteskanse Piotr Sobieszcuk egentlig ble satt på noen prøver foruten målet de slapp inn.

Gaute Borgenholt sendte Skogbygda i ledelsen

Likevel var det Skogbygda som kontret inn det første målet. Markus Sæter avsluttet fra åtte meter som keeper reddet, men Gaute Borgenholt var frempå på returen og satte inn 0-1. Som i forrige kamp sovnet Skogbygda litt rett etter scoringen og lot venstrekanten til Strømmen stå veldig alene inne i 16 meteren å dunke i hjørnet ett par minutter etterpå.

Jan Niklas Hagen med et kremmerhus av en scoring

Utover i omgangen orket ikke Strømmen det presset de satte i gang, og det ble mindre hektisk. Skogbygda var smarte i denne perioden. Det holdt litt mer i ballen, og begynte å sette seg i gode angrepsposisjoner. Etter en halvtime fikk de betalt da Jan Niklas Hagen åpnet scoringskontoen med det så vil være en het kandidat til årets mål. Han ble spilt gjennom på høyrekanten, og fra skrå vinkel banket han ballen i nettveggen i det venstre krysset. Skogbygda gikk med det til pause med 1-2 ledelse

Skogbygda med god  kontroll i andre omgang

Andre omgangen startet som siste halvdel av første. Skogbygda hadde veldig god kontroll på det Strømmen kom med, og de rullet opp i flere gode posisjoner. Etter en times spill fikk de uttelling da Jan Niklas Hagen igjen ble sendt på et løp på høyresiden. Han avsluttet vi stolpen og inn i nettmaskene. Hjemmelaget prøvde å sette opp et høyre press resten av kampen, men uten å egentlig true gjestene i noe særlig grad. Skogbygda forsvarte seg veldig godt, og hadde egentlig kampen i sitt spor omgangen ut. Det skjedde ikke så veldig mye, før de plutselig fikk en påminnelse om at det i 8.divisjon de spiller. For en mer rotete fem minutter på slutten av kampen enn det som ble spilt på Strømmen stadion denne dagen skal man lete lenge etter. Ingen av lagene ble straffet i denne perioden og kampen «ebbet» ut med 1-3 seier til Skogbygda.

Skogbygda-trener Daniel Heimen var godt fornøyd med gutta sine

• Veldig godt å komme tilbake på vinnersporet igjen, etter to kamper under pari. Ikke minst veldig viktig for å henge med i toppen. Vi hadde god kontroll egentlig kampen gjennom, selv da Strømmen satte i gang ett kjør de første 20 som ikke kunne holdes kampen ut. Samt at vi egentlig burde scoret mer mål enn vi til slutt gjorde. Skal man pirke på noe så burde vi nok klart å drepe kampen på 1-3, men det er flisespikkeri i det store og hele da vi vinner med 2 mål. Veldig fornøyd med gjennomkjøringen, sier en smilende trener til Nesfotballen.

Skogbygda spiller ny seriekamp allerede i kveld, da de tar i mot Enebakk til kamp på Skogbygda stadion

Skogbygda stilte med følgende tropp:Piotr Sobieszcuk, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, André Skogheim, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Tor Erik Tømmerbakk, Jørgen Westvang, Markus Sæter, Kenneth Nordli, Jan Niklas Hagen, Petter Berg Haugen og Stefan Emil Lund Frantzen