Skogbygda feide Enebakk av banen med 15-0

Målsshow av Skogbyga mot Enebakk

8.div  Enebakk mot Skogbygda 0-15 (0-8)

Skogbygda stod med kun ett tap på de ni siste matchene før de søndag tok turen til Enebakk og møte med nestjumbo Enebakk. Ett lag de slo 5-1  våres. Daniel Heimnes sine disipler har i høst for alvor meldt seg på i opprykkskampen, men kunne ikke gå på et ”bananskall” mot Enebakk.

Kampen avgjort før det var spilt ti minutter

Laget med de blå og hvitstripede draktene tok tak i matchen fra start og så seg aldri tilbake. Før kampen var ti minutter gammel hadde i tur og orden Gaute Borgenholt, Kasper Aanerud og Magnus Granmo Finset sørget for tremålsledelse.  Hjemmelaget møtte opp til kamp, men hadde ellers veldig lite å by på. Skogbygda fortsatte å kjøre over vertene og kunne gå til pause med en meget komfortabel 0-8 ledelse etter ytterliggere tre scoringer fra Magnus Granmo Finset og to av Jan Niklas Hagen.

Skogbygda har scoret 88 mål i årets sesong.

Tre minutter etter sidebytte fullførte Jan Niklas Hagen sitt hat-trick og målene fortsatte å renne inn bak en meget oppgitt og sliten Enebakk-keeper. Den mest svette spilleren på Enebakk stadion denne søndags ettermiddagen. . Skogbygda stoppet ikke før hadde prikket inn femten baller i nettmaskene. Årets største seier.

Målscore i kampen var : Magnus Granmo Finset 7, Jan Niklas Hagen 3, Emil Holen 2, Gaute Borgenhol, Kasper Aanerud og Martin Haugland.

Skogbygda ligger nå på andreplass, som gir opprykk, men de har en kamp mer spilt enn Frogner på plassen bak. Hakadal leder med 35 poeng, mens Skogbygda befinner seg på andreplass med 32, ett poeng foran Frogner. Neste kamp for Skogbygda er lørdag 5.okotber, hjemme mot Løvenstad 2.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes måtte til slutt finne frem kuleramma for å holde orden på målene

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Axel Dybvig, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Martin Haugland, Tobias Monsrud, Ådne Skogheim, Markus Sæter, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Sebastian Thøger-Andresen, Jan Niklas Hagen, Magnus Granmo Finset og Emil Holen