Skogbygda gikk på en smell borte mot Frogner

8.div  Frogner mot Skogbygda 3-2 (2-0)

Skogbyga jager opprykk, men fikk det tøft borte mot Frogner. Trener Daniel Heimnes forteller til Nesfotballen at de kom bakpå fra start. De ble rett og slett tatt litt på senga av et aggressivt Frogner-lag som ville mer.

Svak første omgang ødela for Skogbygda

Frogner fikk først hull på byllen ved ett langt innlegg fra 45 meter som endte opp i mål etter et drøyt kvarter spill. Da var det ingenting å si på at hjemmelaget tok ledelsen, selv om det er utur at det kom på den måten. Skogbygda tok seg litt sammen etter baklengsmålet, men en god Frogner keeper holdt de foran. I stedet for utligning, økte vertene til 2-0 etter 24 minutter. Fem minutter senere blir Frogner redusert til 10 spillere da en av lagets spillere får sitt andre gule kort i løpet av før minutter

Hevet seg stort i andre omgang, men manglet flyten for kassa

I andre omgang er det enveiskjøring  mot Frogner målet, uten at bortelaget  klarer å skape de aller største sjansene. Men til slutt satt den for Emil Holen og Skogbygda etter en corner. Gjestene jaget utligning, men i stedet økte Frogner til 3-1 med et fint mål på lagets eneste visitt i andreomgangen, Skogbyga skapte ny spenning helt på tampen da Anders Kvalness reduserte, men Frogner holdt unna og vant kampen 3-2.

Skogbygda trener Daniel Heimnes konstaterte at laget ikke hadde den nødvendige ”fru fortuna” på sin side i andre omgang. De skapte masse sjanser og traff stolpen to ganger i tillegg til at de fikk fire annulerte mål.

• Vi startet kampen dårlig, og får svi for dette. Vi er gode i andreomgang, men Frogner var gode til å forsvare seg i egen boks. Og da vi plusser på generell utur, mtp alle annullerte mål osv ender kampen som den gjør. Vi burde uansett vært bedre. Vi har vært gode i disse oppgjørene i hele år, men dette var en liten «smell». Vi tar med oss andre omgangen, og må bruke den som motivasjon i de siste 4 kampene.

Etter 12 kamper ligger Skogbyga på 3.plass med 24 poeng, to poeng bak R&Å 3 som også har en kamp til gode. Bøn 2 leder tabellen med 30 poeng.

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Eivind Husås, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, Andreas Rønold Johnsen, André Skogheim, Jørgen Aaserud Westvang, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Holm Martinsen, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli, Petter Berg Haugen Emil Holen og Anders Kvalness