Skogbygda hadde fortjent mer enn ett poeng mot Aurskog/Finstadbru

Skogbygda

8.div. Skogbygda –Aurskog/Finstadbru 2 1-1

Hele kampen bar preg av at dette var første gresskamp for året, men den startet perfekt for Skogbygda sin side som scoret allerede etter 2 minutter. Jan Niklas Hagen rev seg løs på høyrekanten og slo inn til Kenneth Nordli, som satte ballen inn i mål fra kort hold. Dessverre tok det ikke det mange minuttene før Skogbygda laget ett frispark som Aurskog satte i muren, men returen gikk via et Skogbygda-bein og sneik seg inn i hjørnet. 1-1.

Flere store målsjanser, men ballen ville ikke i mål i andre omgang

Hjemmelaget ristet utligningen fort av seg, og to tak i ballen og styrte kampen ut. I perioder sleit de med å bryte gjennom et veldig lavt Aurskog, men de produserte mer enn nok sjanser til å vinne kampen. Manglet litt presisjon på den siste pasningen og i avslutningene. Blant annet hadde Sebastian Thøger-Andresen en heading, og Tor Erik Tømmerbakk ett skudd som alle så i mål…..

Skogbygda-trener Daniel Heimnes konstaterte at de hadde fortjent mer enn ett poeng

• Det føles litt ambivalent etter denne kampen. Vi føler vi tapte to poeng mer enn at vi vant ett. Hadde fortjent å vinne, og etter sjansene skulle vi gjort det, så vi er umiddelbart skuffet. Men samtidig er dette på flere måter den beste kampen vi har spilt til nå, bare at det manglet ett mål. Vi slipper ikke til noe som helst, og skaper mye. Vi rister av oss skuffelsen over å ikke klare å ro det i havn, og tar med oss det positive inn mot neste kamp, sier en fornøyd/misfornøyd trener til Nesfotballen.

Etter fire kamper ligger Skogbygda på 3.plass med 7 poeng. Neste kamp er tirsdag 23.mai, borte mot Strømmen 3

Skogbygda stilte med følgende tropp:Piotr Sobiezczuk, Eivind Husås, Jørgen Kårstad, Robn Pettersen, Axel Dybvig, Andre Skogheim, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Sebastian Thøger-Andresen, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Holm Martinsen, Petter Berg Haugen, Markus Sæter, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli og Anders Kvalness.