Skogbygda hadde seieren i lomma, men måtte nøye seg med ett poeng

Gaute Borgenholt scoret ett mål da Skogbygda spilte uavgjort mot Frogner

8.divisjon  Skogbygda – Frogner 2-2 (0-0)

Skogbygda startet kampen noe forsiktig for å føle seg litt frem. Det gjorde sitt for at Frogner hadde en del ball de første minuttene uten at hjemmelaget følte seg nevneverdig truet av den grunn. Vertene tok mer tak i ballen utover omgangen, men den første omgangen kan oppsummeres som lite begivenhetsrik. To lag som ville rulle ball, og som forsvarte seg godt. Kunne fort endt med mål begge veier, men begge lag var lite effektive.

I andre omgang hevet Skogbygda seg fra start, og hadde her en periode de var gode. Fikk tidlig uttelling i form av to dødballer som de med bra ettertrykk fikk satt i mål. Først med Emil Holen og så med Gaute Borgenholt, med to mer eller mindre identiske mål. Etter en lang periode i omgangen der de ikke slapp til noe som helst og kontrollerer kampen, begynte det å tære på en litt liten tropp i det tunge gresset, og hjemmelaget slapp plutselig til Frogner for mye.

Skogbygda fikk mange sjanser til å drepe kampen utover omgangen, men var ikke nøyaktige nok på den nest siste pasningen. Etter veldig godt forsvarsspill lenge, glapp det på ett innlegg og Skogbygda lagde straffe som Frogner scoret på. Kort tid etter sover hjemmelaget litt på en corner, og ga Frogner litt for god tid til å sikte på en cornervariant som ender med et skudd fra ca 20 meter som går vi et Skogbygda-bein og inn i mål til 2-2 og poengdeling

Trener Daniel Heimnes synes laget hans leverte en godt gjennomført kamp, men var klar på at det var bittert å ”tape” to poeng med to scoringer så sent i matchen. Men han sier videre at de tar med seg det positive, og at kampen uavhengig av resultatet er et kvantesteg opp forrige serierunde mot Løvenstad i prestasjon

Her finner du tabellen for 8.divisjon

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Tobias Rzeznik, Tobias Monsrud, Andreas Rønold Johnsen, Axel Dybvig, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Krzystof Mikolaj Michalak, Markus Sæter, Kennet Nordli, Jan Niklas Hagen, Casper Scharning, Emil Holen og Anders Kvalness.