Skogbygda holdt på å rote bort to poeng mot bunnlaget

Niklas Holm Martinsen scoret den viktige 3-2 scoringen til Skogbygda

8.divisjon Skogbygda – Enebakk 4-2 (2-0)

Topp mot bunn møttes da Skogbygda tok i mot Enebakk til kamp på Skogbygda stadion tirsdag kveld. Hjemmelaget måtte klare seg uten sin faste keeper Piotr Sobieszczuk, men Bjørn Andre Brendengen var sporty og tok på seg keeperhanskene.

Markus Sæter sendte hjemmelaget i 2-0 rett før pause

Serielederen sleit lenge med å finne veien til nettmaskene mot Enebakk, men etter en drøy halvtime lykkes det endelig å få hull på byllen. Holen spilte sin første kamp for sesongen og vartet like godt opp med scoring. I omgangens siste spilleminutt så blåste dommeren straffe til Skogbygda. Markus Sæter steg frem til ellevemeteren og satte straffesparket sikkert i nettmaskene. Dette var hans fjerde nettkjenning i 8.divisjon for året.

Enebakk utlignet til 2-2 med en mann mindre

Skogbygda gikk utpå gressmatta i andre omgangen for å drepe kampen raskest mulig, men fikk seg en i fleisen allerede etter 48 minutter. Hjemmelaget trodde nok allikevel at seieren var i boks da Enebakk fikk utvist målscoreren ti minutter ut i andre omgang og måtte spille resterende 35 minuttene med en mann mindre.

Niklas og Anders reddet Skogbygda med to sene scoringer

Men det skulle vise seg at Skogbygda-spillerne ikke var helt i vater og tre minutter etter utvisningen, så utlignet gjestene til 2-2. Dette resultatet holdt seg til det var fem minutter igjen av ordinær tid, da tok Niklas Holm Martinsen ansvar og sendte Skogbygda i ledelsen 3-2. Rett etterpå satte Anders Kvalness spikeren i Enebakk-kista da han fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Skogbygda tok med det sin første hjemmeseier for året (uavgjort i den andre), og bekreftet samtidig sin tabell plass helt øverst på tabellen. Neste kamp for Daniel Heimnes sitt mannskap er tirsdag 13.juni, borte mot Rælingen 2.

Skogbygda stilte med følgende tropp: Bjørn Andre Brendengen, Tobiasz Rzeznik, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Andras Rønold Johnsen, Andre Skogheim, Axel Dybvig, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Krystof Mikolaj Michalak, Sebastian Thøger-Andresen, Markus Sæter, Kenneth Nordli, Alexander Holen og Anders Kvalness.